Queen monopoly - társasjáték - Hasbro

-6%
AKCIÓ
Queen monopoly - társasjáték - HasbroQueen monopoly - társasjáték - HasbroQueen monopoly - társasjáték - HasbroQueen monopoly - társasjáték - Hasbro
Like ItTweet It

Queen monopoly - társasjáték - Hasbro

cikkszám: C38181020
Normál kiszállítás: december 6 - december 8
15 990Ft
14 950Ft
+ -

Queen monopoly - társasjáték - Hasbro:

Minőség: 1 osztály

Ajánlott: 8 éves kortól

A népszerű Monopoly játék örömet szerez a híres Quenn zenekar minden rajongójának. Kísérd el a zenekart a turnéján, kövesd a karrierjét és a világhírű zenekar leghíresebb slágereit. Kezdj a londoni Imperial College-ban, és fejezd be a turnét a Wembley stadionban, ha elég pénzed van, megvásárolhatod a turné helyszíneit, majd bérleti díjat szedhetsz, ha a játékostársaid rálépnek. Ha egy színből az összes kártyát begyűjtötted, ezeken a helyeken házakat építhetsz, és növelheted a bevételedet. Négy ház felépítése után építhetsz egy szállodát, hogy maximalizáld a nyereséget. Ugyanakkor a "The Lap of the Gods" és a "Kind of Magic" kártyák sem hiányozhatnak.

Kolibri Játék Webáruház gyermek játékok kaphatóak,lányoknak,fiúknak, minden korosztály számára, kedvező áron és kedvező szállítási feltételekkel.  folyamatosan frissülő játékbolti kollekcióval várja, mesehősök, babák, babajáték, társasjátékok, akciós játékok akár ingyenes kiszállítással. a megrendelt játékokat 1-2 nap alatt kiszállítjuk. 

   

X