Pictionary Air társasjáték

Like ItTweet It

Pictionary Air társasjáték

cikkszám: GKG81
Normál kiszállítás:
december 1 - december 6
10 995Ft
+ -

Pictionary Air társasjáték

Ajánlott: 8 éves kortól

Minőség: 1. osztály

Bemutatjuk neked a rajzolós társasok legújabb szettjét!A Pictionary Air társasjátékban nem kell használnod sem papírt, sem ceruzát.Mivel a levegőbe rajzolhatsz. Első dolgot az lesz hogy töltsd le Pictionary Air alkalmazást az okos telefonodra vagy tableted-re. Irányítsd a készülék kameráját a rajzolóra, a képernyőn jelenlegi skiccével közösen fog ábrázolódni.Húzz egy kártyát, vedd kezedbe a Pictionary Air tollat és készülj fel a rajzolásra. A csapatodnak ki kell találni amit a levegőbe rajzolsz, az alkalmazás pedig felismeri a rajzod, amint a toll világító hegyét az okos eszközöd kamerája elé tartod. Többet nem kell írnod, kinek mennyi pontja van, ugyanis az alkalmazás tárolja a megszerzett pontokat. 


A játék tartalma: Pictionary Air toll, 112 kétoldalú feladványkártya, tároló, leírás. A színek és a díszítések eltérőek lehetnek.

 

 

 

 

Kolibri Játék Webáruház gyermek játékok nagy választékban, lányoknak, fiúknak, minden korosztály számára, kedvező áron és kedvező szállítási feltételekkel. Kínálatunk folyamatosan bővül számos világmárkákkal, mint pl. Mattel, Hasbro, Spinmaster, Lego és sok más érdekesség, folyamatosan frissülő játékbolti kollekcióval várja a gyermekeket, a mesehősök, babák, babajáték, társasjátékok, akciós játékok minden mennyiségben. A kiszemelt és megrendelt játékokat rövid határidőn belül kiszállítjuk a futárszolgálattal. Önnek nincs más dolga mint rendelni kényelmesen. A Kolibri Játék Webáruház több ezer árucikkével várja az érdeklődőket, Magyarország egyik legnagyobb online játékboltja, és nemcsak az egyéni vásárlókat, hanem a játékkereskedő partnereket is kiszolgálja. Kirakóiról és társasjátékairól híres Ravensburger, a Disney plüssjátékok, a játék- és modellautókat gyártó SIKU és Bburago, a Zapf babák, a kreatív és oktató játékokat gyártó SES, a 4M tudományos- és fejlesztőjátékok, a sportszereket, strandjátékokat és autómodelleket gyártó Mondo Toys, vagy a készségfejlesztő, logikai-oktató játékokat forgalmazó Thinkfun. Az AquaBeads egy gyöngyözős játék, aminek a lényege, hogy a gyerekek az alaplapra előre megadott, vagy saját maguk által kitalált alakzatokat raknak ki gyöngyökből. Amikor ez kész, le kell permetezni vízzel és várni kell, míg megszárad. A száradási idő leteltével az alakzat levehető az alaplapról és már kész is a saját készítésű gyöngy figura. Amennyiben termékeinkkel vagy a vásárlással kapcsolatban kérdésed lenne, kérjük, fordulj bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz! Csatlakozz hozzánk a Kolibri Játék Facebook és Instagram oldalán, és iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhess legújabb termékeinkről, különleges ajánlatainkról, és részt vehess népszerű nyereményjátékainkban!  

   

X