INGYENES KISZÁLLÍTÁS 25000.-FT FELETTI RENDELÉSEKRE!

Megableu Bank Attack társasjáték

-55%
AKCIÓ
Megableu Bank Attack társasjátékMegableu Bank Attack társasjátékMegableu Bank Attack társasjátékMegableu Bank Attack társasjátékMegableu Bank Attack társasjáték
Like ItTweet It

Megableu Bank Attack társasjáték

cikkszám: 678805
Normál kiszállítás: október 18 - október 20
8 990Ft
3 990Ft
KÉSZLETHIÁNY

Megableu Bank Attack társasjáték:

Minőség: 1 osztály

Ajánlott: 7 éves kortól

A főnök titeket választott, hogy próbára tegyen titeket és megnézze milyen csapatot alkottok, majd véghezvigyétek az évszázad rablását 5 perc alatt! Egy arannyal teli széfhez kell mennetek. Egy csapatként kell dolgoznotok, kövessétek figyelmesen a főnök utasításait, és ha nem követtek el semmilyen hibát, megkaparinthatjátok a széf tartalmát, valamint az 50 millió dollárt. De ha megszólal a sziréna, lebuktatok és jönnek a zsaruk!

Tökéletes csapatszellem van bennetek? Készen álltok egy kooperatív játékra? Vigyázzatok, a szintek egyre nehezednek, így is sikerül kinyitni a széfet?  Lehetséges, hogy mind az 5 szintet sikerül teljesíteni és eljuttok a legnehezebb bónusz szintre is?
Bújjatok bele különbözkő szerepekbe! Lehettek robbantási szakértők, hekkerek, őrszemek vagy pénztárosok.
Egy csapat, egy küldetés és egy hang, amit követnetek kell! Indulhat a játék?

Tartalom:
- 1 elektronikus széf: működéshez 3 db AA elem szükséges, melyet a játék nem tartalmaz
- 8 db eszköz: fúró, robbanószer, zseblámpa, kesztyű, védőszemüveg, fejhallgató, laptop, térkép
- 12 db műanyag aranyrúd
- 20 db bankjegy
- játékszabály

   

Kolibri Játék Webáruház gyermek játékok kaphatóak,lányoknak,fiúknak, minden korosztály számára, kedvező áron és kedvező szállítási feltételekkel.  folyamatosan frissülő játékbolti kollekcióval várja, mesehősök, babák, babajáték, társasjátékok, akciós játékok akár ingyenes kiszállítással. a megrendelt játékokat 1-2 nap alatt kiszállítjuk. 

   

X