Kergecerka társasjáték

-36%
AKCIÓ
Kergecerka társasjátékKergecerka társasjátékKergecerka társasjátékKergecerka társasjáték
Like ItTweet It

Kergecerka társasjáték

cikkszám: 11801
Normál kiszállítás: december 6 - december 8
9 990Ft
6 300Ft
+ -

Kergecerka társasjáték

Ajánlott: 6 éves kortól

Minőség: 1. osztály

A Kergecerka egy őrülten mókás, rajzolós és tippelős társasjáték!A játéknak egy célja van még pedig az hogy mutasd meg a rajz és tippelő képességed. Ebben a társasjátékban a csapatmunka, a képzelet és a kreativitás játszik kulcsszerepet. Szórakozás és nevetés közben dolgozzatok együtt az óra ellen, és a rajzokat tippeljétek meg. Nincs más dolgotok, mint két részre osztani a kártyákat, Tárgy/élőlény és a leírás, majd elhelyezni kettő kis kupacba lefordítva azokat. A csapatot osszátok két egyenlő részre, mindkét csapat kapjon egy-egy letörölhető táblát és filcet. Mindkét csapatnak választania kell egy rajzolót, Ő az ai a játék során rajzol, a csapat többi tagja meg a tippelésekért felelős. 

A játék működéséhez 3 db AAA / LR03 elem szükséges, amelyet a csomagolás nem tartalmaz.


Tartalma: KergeCerka rezgő toll, amelynek két nehézségi fokozata van, 1 perces homokóra, 75 db Leírás kártya, 75 db tárgy/élőlény kártya, 2 db letörölhető filc valamint 2 db műanyag rajztábla

Játékosok száma: 2+

Kolibri Játék Webáruház gyermek játékok kaphatóak,lányoknak,fiúknak, minden korosztály számára, kedvező áron és kedvező szállítási feltételekkel.  folyamatosan frissülő játékbolti kollekcióval várja, mesehősök, babák, babajáték, társasjátékok, akciós játékok akár ingyenes kiszállítással. a megrendelt játékokat 1-2 nap alatt kiszállítjuk. 

   

X