INGYEN SZÁLLÍTUNK MÁR 50 000.- Ft RENDELÉSI ÉRTÉK FELETT!

Jumanji társasjáték

Like ItTweet It

Jumanji társasjáték

cikkszám: 6062310
Normál kiszállítás:
január 27 - február 1
10 750Ft
+ -

Jumanji társasjáték:

Minőség: 1.osztály

Ajánlott: 5 éves kortól

Megérkezett egy újabb játék azoknak, akik maguk mögött szeretnék hagyni a világukat. Vigyázzatok, csakis akkor kezdjétek el, ha be is fejezitek! Amint nekivágtok ennek az izgalmakkal teli kalandnak, újabb és újabb nehézségekkel kell majd megbirkóznotok, mert a veszély mindenhol ott rejtőzik. Derítsétek ki a rímekbe szedett titkos üzenetek valódi jelentését, aztán dobjatok a kockával. Az idő gyorsan pereg, versenyt kell vele futni. Ha gyprsak vagytok, megússzátok hogy a krokodil, az oroszlán, vagy az elefántok áldozatai legyetek. Nehezítsétek ellenfeleitek dolgát, ehhez még egy orrszarvú segítsége is nagyon jól jöhet. Ahogyan szépen haladtok a dzsungel közepe irányába, beléphettek Jumanji világába, de csak abban az esetben, ha elég bátrak vagytok! A játékidő kb. 20 perc.

Tartalmaz: 1 db használati útmutató, 1 db játéktábla, 1 db homokóra, 1 db dobókocka, 1 db dekóder, 1 db címkeív, 1 db orrszarvú figura, 4 db fa játékbábu, 4 db ment kocka, 30 db veszélykártya

 

Kolibri Játék Webáruház gyermek játékok nagy választékban, lányoknak, fiúknak, minden korosztály számára, kedvező áron és kedvező szállítási feltételekkel. Kínálatunk folyamatosan bővül számos világmárkákkal, mint pl. Mattel, Hasbro, Spinmaster, Lego és sok más érdekesség, folyamatosan frissülő játékbolti kollekcióval várja a gyermekeket, a mesehősök, babák, babajáték, társasjátékok, akciós játékok minden mennyiségben. A kiszemelt és megrendelt játékokat rövid határidőn belül kiszállítjuk a futárszolgálattal. Önnek nincs más dolga mint rendelni kényelmesen. A Kolibri Játék Webáruház több ezer árucikkével várja az érdeklődőket, Magyarország egyik legnagyobb online játékboltja, és nemcsak az egyéni vásárlókat, hanem a játékkereskedő partnereket is kiszolgálja. Kirakóiról és társasjátékairól híres Ravensburger, a Disney plüssjátékok, a játék- és modellautókat gyártó SIKU és Bburago, a Zapf babák, a kreatív és oktató játékokat gyártó SES, a 4M tudományos- és fejlesztőjátékok, a sportszereket, strandjátékokat és autómodelleket gyártó Mondo Toys, vagy a készségfejlesztő, logikai-oktató játékokat forgalmazó Thinkfun. Az AquaBeads egy gyöngyözős játék, aminek a lényege, hogy a gyerekek az alaplapra előre megadott, vagy saját maguk által kitalált alakzatokat raknak ki gyöngyökből. Amikor ez kész, le kell permetezni vízzel és várni kell, míg megszárad. A száradási idő leteltével az alakzat levehető az alaplapról és már kész is a saját készítésű gyöngy figura. Amennyiben termékeinkkel vagy a vásárlással kapcsolatban kérdésed lenne, kérjük, fordulj bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz! Csatlakozz hozzánk a Kolibri Játék Facebook és Instagram oldalán, és iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhess legújabb termékeinkről, különleges ajánlatainkról, és részt vehess népszerű nyereményjátékainkban!  

   

X