Honfoglaló Társasjáték

-6%
AKCIÓ
Honfoglaló TársasjátékHonfoglaló Társasjáték
Like ItTweet It

Honfoglaló Társasjáték

cikkszám: 60008H
Normál kiszállítás: december 6 - december 8
7 990Ft
7 470Ft
+ -

Honfoglaló Társasjáték:

Minőség: 1 osztály

Ajánlott: 9 éves kortól

Egy izgalmas játék, ahol a győzelemhez szükséged van a tudásodra, egy jó stratégiára és a szerencsére. 1200 kérdés 8 témában. Minél több jó választ adsz, annál közelebb kerülsz a győzelemhez. A tudás és az ügyesség mellett nagy szerepet játszik a szerencse is. A játék elejétől a végéig szükséged lesz egy jól felépített stratégiára, amit bármikor meg is tudsz változtatni. Legyél okos, szerencsés és jó stratégia, hódítsd meg az egész országot, vagy világot, hogy Te legyél a legjobb Honfoglaló! A játék tartalma: 1 kétoldalas játéktábla, 57 megyefoglaló korong, 9 db várkorong, 4db fordulójelző korong.

Tartozékok: 1 db kétoldalas játéktábla, 57 db megyefoglaló korong, 9 db várkorong, 4 db fordulójelző korong, 60 db feleletválasztós kérdéskártya, 40 db tippelős kérdéskártya, 16 db feleletválasztós válaszkártya, 3 db tippelős válaszkártya, 1 db dobókocka, játékleírás

 

   

Kolibri Játék Webáruház gyermek játékok kaphatóak,lányoknak,fiúknak, minden korosztály számára, kedvező áron és kedvező szállítási feltételekkel.  folyamatosan frissülő játékbolti kollekcióval várja, mesehősök, babák, babajáték, társasjátékok, akciós játékok akár ingyenes kiszállítással. a megrendelt játékokat 1-2 nap alatt kiszállítjuk. 

   

X