Harry Potter - Egy Tanév Roxfortban társasjáték

Like ItTweet It

Harry Potter - Egy Tanév Roxfortban társasjáték

cikkszám: 67918
Normál kiszállítás: december 6 - december 8
13 690Ft
A termék jelenleg nem rendelhető.

Harry Potter - Egy Tanév Roxfortban társasjáték:

Minőség: 1 osztály

Ajánlott: 7 éves kortól

Örömmel értesítünk, hogy felvételt nyertél a Roxfortba, a világ legfantasztikusabb Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolájába.
A gonosz elleni csatákhoz szükséges varázsigék és bájitalok ismeretének magadba szívása lesz tanulmányaid középpontjában. Valamint az az óriási megtiszteltetés ért, hogy résztvevője lehetsz a Házkupa Bajnokságnak.
A győzelemhez versenyezned kell Griffendél, Hollóhát, Hugrabug és Mardekár diákjai ellen, és a lehető legtöbb pontot kell megkaparintanod a Házkupán, illetve küldetést kell teljesítened a Roxfortban és környékén.
Küzdj meg egy-egy párbajon a diákokkal vagy küldetés kártyádon szereplő ellenfeleddel és használd fel Bűbáj és Bájital kártyáidat, hogy a lehető legjobb legyen támadásod és védekezésed.
A küldetésed elvégzéséhez össze kell gyűjtened a megfelelő zsetonokat, és el kell menned egy helyszínre, ahol meg kell küzdened küldetésed ellenségével.
Játszhatsz egyéni vagy csapat stílusban, de akár egyedül is! Búj bele kedvenc hősöd bőrébe: Harry Potter, Hermione, Luna, Neville, Draco, Ginny és Cedric.
A három játékforma lehetővé teszi a legeslegjobb játékélmény kiválasztását a játékosok korától, a rendelkezésetekre álló játékidő hosszától és a kedvenc Harry Potter történetedtől függően.
Átélheted személyesen is a teljes mesét a 30 Küldetés kártya, a Kviddics mérkőzések által, valamint a harmadik játékforma: a „Voldemort Visszatér” segítségével. Hozd vissza Voldemort Nagyurat, ha Halálfalóként játszol vagy pusztítsd el a 7 Horcruxot, ha valamelyik hős szerepébe bújtál.

Kolibri Játék Webáruház gyermek játékok kaphatóak,lányoknak,fiúknak, minden korosztály számára, kedvező áron és kedvező szállítási feltételekkel.  folyamatosan frissülő játékbolti kollekcióval várja, mesehősök, babák, babajáték, társasjátékok, akciós játékok akár ingyenes kiszállítással. a megrendelt játékokat 1-2 nap alatt kiszállítjuk. 

   

X