Harry Potter - Egy Tanév Roxfortban társasjáték

Like ItTweet It

Harry Potter - Egy Tanév Roxfortban társasjáték

cikkszám: 67918
Normál kiszállítás: május 24 - május 27
13 995Ft
+ -

Harry Potter - Egy Tanév Roxfortban társasjáték:

Minőség: 1 osztály

Ajánlott: 7 éves kortól

Örömmel értesítünk, hogy felvételt nyertél a Roxfortba, a világ legfantasztikusabb Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolájába.
A gonosz elleni csatákhoz szükséges varázsigék és bájitalok ismeretének magadba szívása lesz tanulmányaid középpontjában. Valamint az az óriási megtiszteltetés ért, hogy résztvevője lehetsz a Házkupa Bajnokságnak.
A győzelemhez versenyezned kell Griffendél, Hollóhát, Hugrabug és Mardekár diákjai ellen, és a lehető legtöbb pontot kell megkaparintanod a Házkupán, illetve küldetést kell teljesítened a Roxfortban és környékén.
Küzdj meg egy-egy párbajon a diákokkal vagy küldetés kártyádon szereplő ellenfeleddel és használd fel Bűbáj és Bájital kártyáidat, hogy a lehető legjobb legyen támadásod és védekezésed.
A küldetésed elvégzéséhez össze kell gyűjtened a megfelelő zsetonokat, és el kell menned egy helyszínre, ahol meg kell küzdened küldetésed ellenségével.
Játszhatsz egyéni vagy csapat stílusban, de akár egyedül is! Búj bele kedvenc hősöd bőrébe: Harry Potter, Hermione, Luna, Neville, Draco, Ginny és Cedric.
A három játékforma lehetővé teszi a legeslegjobb játékélmény kiválasztását a játékosok korától, a rendelkezésetekre álló játékidő hosszától és a kedvenc Harry Potter történetedtől függően.
Átélheted személyesen is a teljes mesét a 30 Küldetés kártya, a Kviddics mérkőzések által, valamint a harmadik játékforma: a „Voldemort Visszatér” segítségével. Hozd vissza Voldemort Nagyurat, ha Halálfalóként játszol vagy pusztítsd el a 7 Horcruxot, ha valamelyik hős szerepébe bújtál.

 

Kolibri Játék Webáruház gyermek játékok nagy választékban, lányoknak, fiúknak, minden korosztály számára, kedvező áron és kedvező szállítási feltételekkel. Kínálatunk folyamatosan bővül számos világmárkákkal, mint pl. Mattel, Hasbro, Spinmaster, Lego és sok más érdekesség, folyamatosan frissülő játékbolti kollekcióval várja a gyermekeket, a mesehősök, babák, babajáték, társasjátékok, akciós játékok minden mennyiségben. A kiszemelt és megrendelt játékokat rövid határidőn belül kiszállítjuk a futárszolgálattal. Önnek nincs más dolga mint rendelni kényelmesen. A Kolibri Játék Webáruház több ezer árucikkével várja az érdeklődőket, Magyarország egyik legnagyobb online játékboltja, és nemcsak az egyéni vásárlókat, hanem a játékkereskedő partnereket is kiszolgálja. Kirakóiról és társasjátékairól híres Ravensburger, a Disney plüssjátékok, a játék- és modellautókat gyártó SIKU és Bburago, a Zapf babák, a kreatív és oktató játékokat gyártó SES, a 4M tudományos- és fejlesztőjátékok, a sportszereket, strandjátékokat és autómodelleket gyártó Mondo Toys, vagy a készségfejlesztő, logikai-oktató játékokat forgalmazó Thinkfun. Az AquaBeads egy gyöngyözős játék, aminek a lényege, hogy a gyerekek az alaplapra előre megadott, vagy saját maguk által kitalált alakzatokat raknak ki gyöngyökből. Amikor ez kész, le kell permetezni vízzel és várni kell, míg megszárad. A száradási idő leteltével az alakzat levehető az alaplapról és már kész is a saját készítésű gyöngy figura. Amennyiben termékeinkkel vagy a vásárlással kapcsolatban kérdésed lenne, kérjük, fordulj bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz! Csatlakozz hozzánk a Kolibri Játék Facebook és Instagram oldalán, és iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhess legújabb termékeinkről, különleges ajánlatainkról, és részt vehess népszerű nyereményjátékainkban!  

   

X