Everest ügyességi társasjáték - Epee

-16%
AKCIÓ
Everest ügyességi társasjáték - EpeeEverest ügyességi társasjáték - EpeeEverest ügyességi társasjáték - EpeeEverest ügyességi társasjáték - Epee
Like ItTweet It

Everest ügyességi társasjáték - Epee

cikkszám: EP03194
Normál kiszállítás: december 6 - december 8
11 990Ft
9 990Ft
+ -

Everest ügyességi társasjáték - Epee:

Minőség: 1 osztály

Ajánlott: 3 éves kortól

Harcolj a csúcs meghódításáért! Mászd meg a Mount Everestet és juttasd fel a hegymászóidat nagyon gyorsan a csúcsra, de kapaszkodj kézzel-lábbal, nehogy ellenfeled sikeresen ledobjon a szikláról. Játssz biztonságosan, okosan dolgozd ki a stratégiád és bízz a szerencsédben! Stratégiai és szerencsejáték mindenkinek. Gondos stratégiát és gyors fellépést igényel az Everest csúcsának meghódítása. Különösen azért, mert két hegymászónak a csúcson kell lennie, mielőtt az ellenfél hegymászója ott lenne! A rulett kerék megmondja, hogy milyen színnel kell tovább lépni. 

A csomag tartalma:

- mászódeszka,

- keret a deszka elhelyezéséhez,

- rulett kerék,

- 4 hegymászó figura rugalmas fogantyúval és lábbal.

A játék nem igényel elemeket.

Kolibri Játék Webáruház gyermek játékok kaphatóak,lányoknak,fiúknak, minden korosztály számára, kedvező áron és kedvező szállítási feltételekkel.  folyamatosan frissülő játékbolti kollekcióval várja, mesehősök, babák, babajáték, társasjátékok, akciós játékok akár ingyenes kiszállítással. a megrendelt játékokat 1-2 nap alatt kiszállítjuk. 

   

X