BrainBox Egyszer volt, hol nem volt társasjáték

Like ItTweet It

BrainBox Egyszer volt, hol nem volt társasjáték

cikkszám: 93627
Normál kiszállítás:
december 1 - december 6
6 950Ft
+ -

BrainBox Egyszer volt, hol nem volt társasjáték:

Minőség: 1 osztály

Ajánlott: 6 éves kortól

Emlékszel még, hogyan csente el a róka a hollótól a sajtot? Vagy hogyan találta meg a herceg a herceg Hamupipőkét a bál után ahonnan elsietett? Illetve hány matracot rakott egymásra a királyné borsószem hercegkisasszonynak?
Minden egyes kártya gyermekkorunk meséire emlékeztet. A szülők most gyermekeikkel együtt nosztalgiázhatnak, miközben fejlesztik a kicsik megfigyelőkészségét és memóriáját.
A játék célja, hogy minél több információt jegyezz meg 10 másodperc alatt a kihúzott kártyán szereplő mesékkel kapcsolatosan. Mindent megjegyeztél? Akkor dobd el kockát, és válaszolj helyesen a kidobott szám szerinti kérdésre. De csípkedd magad, mert lejár az idő! A válaszokat a kártyán találod. Ha jó olyan jó megfiegyelő vagy, mint egy nyomozó, és minden kérdésre kanyar nélkül tudod a választ, akkor a legtöbb kártya a végén a te kezedben lesz! Sok sikert!

 

   

 

Kolibri Játék Webáruház gyermek játékok nagy választékban, lányoknak, fiúknak, minden korosztály számára, kedvező áron és kedvező szállítási feltételekkel. Kínálatunk folyamatosan bővül számos világmárkákkal, mint pl. Mattel, Hasbro, Spinmaster, Lego és sok más érdekesség, folyamatosan frissülő játékbolti kollekcióval várja a gyermekeket, a mesehősök, babák, babajáték, társasjátékok, akciós játékok minden mennyiségben. A kiszemelt és megrendelt játékokat rövid határidőn belül kiszállítjuk a futárszolgálattal. Önnek nincs más dolga mint rendelni kényelmesen. A Kolibri Játék Webáruház több ezer árucikkével várja az érdeklődőket, Magyarország egyik legnagyobb online játékboltja, és nemcsak az egyéni vásárlókat, hanem a játékkereskedő partnereket is kiszolgálja. Kirakóiról és társasjátékairól híres Ravensburger, a Disney plüssjátékok, a játék- és modellautókat gyártó SIKU és Bburago, a Zapf babák, a kreatív és oktató játékokat gyártó SES, a 4M tudományos- és fejlesztőjátékok, a sportszereket, strandjátékokat és autómodelleket gyártó Mondo Toys, vagy a készségfejlesztő, logikai-oktató játékokat forgalmazó Thinkfun. Az AquaBeads egy gyöngyözős játék, aminek a lényege, hogy a gyerekek az alaplapra előre megadott, vagy saját maguk által kitalált alakzatokat raknak ki gyöngyökből. Amikor ez kész, le kell permetezni vízzel és várni kell, míg megszárad. A száradási idő leteltével az alakzat levehető az alaplapról és már kész is a saját készítésű gyöngy figura. Amennyiben termékeinkkel vagy a vásárlással kapcsolatban kérdésed lenne, kérjük, fordulj bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz! Csatlakozz hozzánk a Kolibri Játék Facebook és Instagram oldalán, és iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhess legújabb termékeinkről, különleges ajánlatainkról, és részt vehess népszerű nyereményjátékainkban!  

   

X