INGYEN SZÁLLÍTUNK MÁR 50 000.- Ft RENDELÉSI ÉRTÉK FELETT!

Társasjáték

   

Társasjátékok

Egy társasjáték mindíg jó hangulatot tud teremteni. Kínálatunkban számos ismert gyártó társasjátékát megtalálhatjátok.

Légy Te a leggazdagabb és repülj a mezőkön át! A Monopoly Super Electronic Banking társasjátékkal most az egyik legmodernebb formában élheted át a már jól ismert Monopoly élményt. A táblajáték merőben eltér az általunk megszokottól, különleges megoldásai miatt. A készpénz eltűnt, mostantól csak bankkártyánk segítségével tudunk fizetni és juttatásokat kapni. Ami ezeket intézi az nem más, mint az elektronikus bankterminál, ami érintéses technológiával működik, ezáltal gyorsabban halad a játék. A pénzhez a már ismert módon, dobások, mezők és szerencsekártyák segítségével juthatunk hozzá. A vasúti rendszer szerepét a légikikötők vették át, melyek segítségével könnyedén elrepülhetsz tőled távolabb álló mezőkre, hogy kicsikard másoktól az ingatlanjukat. Gyűjtsd a pénzt és ne engedd, hogy mások beelőzzenek a gazdagodás útján.

Ha társasjátékot keresel, akkor a legjobb helyen jársz, hisz óriási választék tárul eléd! Gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt találsz ideális játékot, legyen szó kártyajátékról, kvízjátékról, családi társasról vagy bevezető játékokról a legkisebbek számára. Számos kategóriában böngészhetsz, és találhatod meg a számodra ideális társasjátékot, ha használod a baloldali alkategória szűrőt.

A jól ismert UNO kártya legújabb változata a Nagy leszámolás idén minden rajongó kedvence lesz! A kisebb gyerkőcök számára az igazán szórakoztató Kergecerka társast ajánlanánk, de ha igazán merész vagy és összemérnéd ügyességedet a barátaiddal, akkor a Tolongolyó nevű játékot is bátran kipróbálhatod. 

A társasjátékok tökéletesek a családi időtöltéshez, a baráti összejövetelekhez és az osztálytermi tevékenységekhez. Az ilyen játékok jó lehetőséget biztosítanak a kapcsolatépítésre és kommunikáció javítására, hasonló agyi módon fejlesztik azi funkciókat.

A társasjátékok elérhetők minden korú és képességű személy számára, és vannak a kisgyerekeknek tervezett játékok, valamint a felnőtteknek szóló, nehézbb játékok. Az ilyen nagyszerű játékok módja annak, hogy a családok, barátok vagy a kollégák együtt időzzenek, és fejlesszék a kapcsolataikat.

Összességében, a társasjátékok nagyszerű módja a szabadidő eltöltésének, a kapcsolatépítésnek és a képességek fejlesztésének.


X