Fur Balls Real Rescue: Interaktív meglepetés plüss állatka - kék

-38%
AKCIÓ
Fur Balls Real Rescue: Interaktív meglepetés plüss állatka - kékFur Balls Real Rescue: Interaktív meglepetés plüss állatka - kékFur Balls Real Rescue: Interaktív meglepetés plüss állatka - kékFur Balls Real Rescue: Interaktív meglepetés plüss állatka - kékFur Balls Real Rescue: Interaktív meglepetés plüss állatka - kékFur Balls Real Rescue: Interaktív meglepetés plüss állatka - kék
Like ItTweet It

Fur Balls Real Rescue: Interaktív meglepetés plüss állatka - kék

cikkszám: FUR638B
Normál kiszállítás: december 6 - december 8
17 990Ft
10 990Ft
KÉSZLETHIÁNY

Fur Balls Real Rescue: Interaktív meglepetés plüss állatka - kék:

Minőség: 1 osztály

Ajánlott: 3 éves kortól

A kicsik most egy interaktív plüss szőrgombócot fogadhatnak örökbe, aki cukiságával biztosan elrabolja a szíveket. A dobozban egy kócos kis gombóc bújt el, amit minél hamarabb fürdővízbe kell tenni és megfürdetni. A szőrmók vizes bundáját ha megszárítod, kiderül, hogy kiskutya vagy kiscica gazdijává váltál e. Ha megöleled, érezhető a szívverése és több, mint 30 -féle hangot ad ki. Amikor korog a pocija és a palackból megetetjük hallható ahogy eszik, aztán elalszik vagy csuklani kezd. Ha beteg, ápolásra szorul: ki kell fújni az orrát. Imádja, ha csiklandozzák a pociját, simogatják és labdáznak vele. A doboz a szőrmókon kívül egy interaktív cumisüveget, egy fésűt, nyakörvet és névtáblát tartalmaz örökbefogadási igazolvánnyal. Csomagolás mérete: 25 x 32 cm.

Kolibri Játék Webáruház gyermek játékok kaphatóak,lányoknak,fiúknak, minden korosztály számára, kedvező áron és kedvező szállítási feltételekkel.  folyamatosan frissülő játékbolti kollekcióval várja, mesehősök, babák, babajáték, társasjátékok, akciós játékok akár ingyenes kiszállítással. a megrendelt játékokat 1-2 nap alatt kiszállítjuk. 

   

X