Fur Balls plüss ibolya színben - kutyus/nyuszi/cica

-20%
AKCIÓ
Fur Balls plüss ibolya színben - kutyus/nyuszi/cicaFur Balls plüss ibolya színben - kutyus/nyuszi/cicaFur Balls plüss ibolya színben - kutyus/nyuszi/cica
Like ItTweet It

Fur Balls plüss ibolya színben - kutyus/nyuszi/cica

cikkszám: FUR635F
Normál kiszállítás: december 6 - december 8
7 990Ft
6 350Ft
KÉSZLETHIÁNY

Fur Balls plüss ibolya színben - kutyus/nyuszi/cica

Minőség: I. osztály

Ajánlott: 5 éves kortól

Ne lepődj meg, ha a dobozba belekukkantva egy kócos kis szőrcsomót pillantasz meg! A Te feladatod, hogy selymes bundát varázsolj újdonsült barátodnak! Ehhez nem kell mást tenned, mint megfürdetni és jó alaposan megszárítani. Ezentúl neked kell gondoznod állatkádat, akinek nap mint nap fésülésre és persze sok-sok szeretetre van szüksége.

Cica, kutyus, vagy nyuszi? Az a legmókásabb az egészben, hogy nem tudhatod, milyen állatot fogadsz örökbe. Izgalmasan hangzik, ugye?

A készlet tartalma: 1 db ibolya színű Fur Balls plüss, nyakörv névtáblával, hajdísz, kefe és örökbefogadási bizonyítvány.

 

   

Kolibri Játék Webáruház gyermek játékok kaphatóak,lányoknak,fiúknak, minden korosztály számára, kedvező áron és kedvező szállítási feltételekkel.  folyamatosan frissülő játékbolti kollekcióval várja, mesehősök, babák, babajáték, társasjátékok, akciós játékok akár ingyenes kiszállítással. a megrendelt játékokat 1-2 nap alatt kiszállítjuk. 

   

X