INGYEN SZÁLLÍTUNK MÁR 50.000 -FT RENDELÉSI ÉRTÉK FELETT!

Plüss Játékok

   

Plüss Játékok:

Ki ne szeretné a plüss állatokat. Talán minden gyermek szobájában van egy plüss mackó akit nagyon szeretnek. Szeretik, mert nagyon puha és emlékek fűződnek hozzájuk. A plüssök mindíg barátságosak és szeretni valóak.

Játssz Walt Disney legismertebb lányfigurájával, Minnie egérrel! A Minnie egér Disney plüssfigura pöttyös ruhában egy nagyon puha, selymes plüssből készült figura, puha töltéssel. Minnie egér rózsaszín, pöttyös ruhát és rózsaszín cipőt hord, a feje búbját egy rózsaszín masni díszíti. 

A plüssöket mindenki szereti, hiszen annyiféle van belőlük! Kínálatunkban megtalálod a legújabb, legpuhább és legaranyosabb plüssfigurákat. Szerezz be egy interaktív bolyhos barátot, vagy egy óriás plüssmackót, de ha a gyerkőc kedvenc mesefiguráját szeretné plüssformában, azt is megtalálod.

A plüssök a legnépszerűbb játékok közé tartoznak, szinte minden gyerekszobában találkozhatunk jó néhánnyal. Finom, puha anyaguk már önmagában is hívogató, a gyerekek használhatják őket szerepjátékokhoz és ha a plüss maci, plüss cica vagy plüss unikornis már degeszre ette magát játéksüteménnyel, alvós állatnak is tökéletes.

 


X