LEGO Játékok

   

Lego Játékok

A gyermekek duplán kreatívak lehetnek ezzel a szórakoztató LEGO® készlettel. Először a klassz modellek megépítésével, utána pedig ezek árnybábokká való átalakításával a fénykockák segítségével! Az 5 éves vagy annál idősebb gyermekeket azonnal magával ragadja a mini modellek klassz árnyképekké való átalakulása! A képek mozgatása, kicsinyítése és nagyítása közben a képzelet elszabadul, mely végtelen, történetmesélő tevékenységekre inspirál. A készletben 12 szórakoztató LEGO modell vár arra, hogy a gyermekek megépítsék őket – kastély, arc, hercegnő, denevér, kakas, bűnöző, kalózhajó, bagoly, szellem, szélmalom, cápa és egy dinoszaurusz –, emellett az extra kockákból megépíthetik saját alkotásaikat, így bármi megtörténhet!

A gyermekek fejleszthetik építési készségeiket, miközben a tolható rendőrautóval és tűzoltó helikopterrel átadják magukat a szórakozásnak. Az alapvető építési feladatok fejlesztik a finommotoros készségeket, emellett a gyermekek a formákat és a színeket is megtanulják. A mentőakciók szerepjátékra inspirálnak, valamint a társas és érzelmi készségeket is fejlesztik. A járművek két oldalán található díszítés, egy (hang nélküli) szirénakocka és a propeller életre keltik a játékot. A modellek életnagyságú képeit ábrázoló építőkártyákon a gyermekek elhelyezhetik az elemeket. A DUPLO szettekkel a szülők és a gyermekek együtt élhetik át az értékes fejlődési mérföldköveket.

A LEGO a világ legnépszerűbb gyermekjátéka, bár felnőttek is szívesen töltik vele szabadidejüket. Az első építőelem az 1940-es években készült, és azóta is folyamatosan gyártják, szigorú szabványoknak megfelelve, egészen a legkisebb darabig. Kínálatunkban bárki számára megtalálod a megfelelő LEGO szettet, számtalan különböző típusú készlet közül válogathatsz. A lányok imádni fogják a viselhető LEGO DOTS, vagy az izgalmas, történetmesélős LEGO Friends szetteket, a srácok pedig odáig lesznek egy LEGO Super Heroes, vagy egy LEGO Star Wars készletért. Még a felnőttek számára is van pár kreatív szettünk. Válogass LEGO Technic, LEGO Creator, LEGO Ideas, vagy az új LEGO Art készletek között, és csapj le kedvencedre, akár ajándéknak szánod, akár saját magadnak.


X