INGYENES KISZÁLLÍTÁS 25000.-FT FELETTI RENDELÉSEKRE!

So Slime Slimelicious illatos slime turmix készlet

-16%
AKCIÓ
So Slime Slimelicious illatos slime turmix készletSo Slime Slimelicious illatos slime turmix készletSo Slime Slimelicious illatos slime turmix készletSo Slime Slimelicious illatos slime turmix készletSo Slime Slimelicious illatos slime turmix készletSo Slime Slimelicious illatos slime turmix készletSo Slime Slimelicious illatos slime turmix készlet
Like ItTweet It

So Slime Slimelicious illatos slime turmix készlet

cikkszám: SSC153
Normál kiszállítás: október 18 - október 20
3 590Ft
2 990Ft
+ -

So Slime Slimelicious illatos slime turmix készlet

Ajánlott: 6 éves kortól

Minőség: 1. osztály

A So Slime Slimelicious illatos slime turmix készletben minden megtalálható, ahhoz hogy a turmix finomságok ihlette illatos slime-okat pillanatok alatt el tudd készíteni. Önts egy tasak slime port a turmixgépbe, majd adj hozzá 12,5 ml vizet, tedd rá a fedelet, és kapcsold be a turmixot. Kiváló! Az ínycsiklandó slime-od már el is készült. Amikor a turmix leáll, forgasd el a gombot OFF pozícióba, várj 5 percet, és már el is készült is a nagyszerű slime!
A pohár formájú mini slime shakerben tárolhatod, adhatsz hozzá egy kis dekorálást sőt egy szívószálat is, hogy még valósághűbbé varázsold turmix alkotásod. 

A turmixgép működéséhez 2 db 1,5V-os AA elem szükséges, amelyet a csomagolás nem tartalmaz. 

A készlet tartalma:
- 1 turmixgép
- 1 mini slime shaker
- 4 csomag illatos slime por
- 1 csomag dekor
- 1 szívószál
- 1 zárható tasak
 

Kolibri Játék Webáruház gyermek játékok kaphatóak,lányoknak,fiúknak, minden korosztály számára, kedvező áron és kedvező szállítási feltételekkel.  folyamatosan frissülő játékbolti kollekcióval várja, mesehősök, babák, babajáték, társasjátékok, akciós játékok akár ingyenes kiszállítással. a megrendelt játékokat 1-2 nap alatt kiszállítjuk. 

   

X