So Slime Gyár, lányos

-12%
AKCIÓ
So Slime Gyár, lányosSo Slime Gyár, lányosSo Slime Gyár, lányosSo Slime Gyár, lányosSo Slime Gyár, lányosSo Slime Gyár, lányos
Like ItTweet It

So Slime Gyár, lányos

cikkszám: SSC040H
Normál kiszállítás: december 6 - december 8
7 990Ft
6 990Ft
KÉSZLETHIÁNY

So Slime Gyár, lányos

Ajánlott: 6 éves kortól

Minőség: 1. osztály

 

Álmodd meg a saját  egyedi slime ragacsaidat! Ezzel a Slime gyár szettel a saját slime-ok másodpercek alatt elkészülnek, legyen az csillogó, neon vagy egyszerűbb színű, színváltós vagy akár sötétben világítós! A szettel 10 féle slime-ot készíthetsz, de 100 különböző variációt is alkothatsz ha a színeket összekevered, vagy a díszítők használatával.
Add a vízhez a port, a konfettit és a csillámokat, összekeverés után el is készült a csillogó saját slime. Még meglepetés figurákat is rakhatsz hozzá a végeredmény csodálatos! Természetesen a szett otthon egyszerűen elkészíthető!

100%-ban mentes toxikus hatású szerektől!Alga alapú természetes gélképző anyagot tartalmaz.

Kolibri Játék Webáruház gyermek játékok kaphatóak,lányoknak,fiúknak, minden korosztály számára, kedvező áron és kedvező szállítási feltételekkel.  folyamatosan frissülő játékbolti kollekcióval várja, mesehősök, babák, babajáték, társasjátékok, akciós játékok akár ingyenes kiszállítással. a megrendelt játékokat 1-2 nap alatt kiszállítjuk. 

   

X