So Magic Varázslatos kristálykert stúdió

-48%
AKCIÓ
So Magic Varázslatos kristálykert stúdióSo Magic Varázslatos kristálykert stúdióSo Magic Varázslatos kristálykert stúdióSo Magic Varázslatos kristálykert stúdióSo Magic Varázslatos kristálykert stúdióSo Magic Varázslatos kristálykert stúdióSo Magic Varázslatos kristálykert stúdióSo Magic Varázslatos kristálykert stúdióSo Magic Varázslatos kristálykert stúdióSo Magic Varázslatos kristálykert stúdió
Like ItTweet It

So Magic Varázslatos kristálykert stúdió

cikkszám: MSG004H
Normál kiszállítás: december 6 - december 8
8 490Ft
4 400Ft
KÉSZLETHIÁNY

So Magic Varázslatos kristálykert stúdió:  

Minőség: 1 osztály

Ajánlott: 8 éves kortól

Építsd meg saját Varázslatos Kristálykertedet! Ebben a készletben mindent megtalálsz hozzá, csak egy kevés vizet kell használnod és ha a leírásban szereplő lépeseket követed, saját kristálykert terráriumot készíthetsz!
Vedd le a kupolát, pattintsd le az alap fedőjét és önts az alapjába varázsport és vizet, majd rakd vissza a fedelét, így a kertecskét megtudod építeni rajta. Állítsd a kristálykert közepébe a Pink varázsfádat, szórd köré a csillámhomokot, pakolgasd ki a köveket, majd a figurákat.
Terráriumod elkészült, és most már nincs más dolgod, mint figyelni , ahogyan fejlődik a fád! Ehhez hagyd nyitva a kupolát, amíg a fa teljesen virágba nem borul. Helyezd a kertecskéd egy olyan helyre, ahol nyugodtan tudnak növekedni az ágakon a kristályok. Ha a fa már teljesen kifejlődött – kb. 12 órát kell várnod erre, rakd vissza lassan rá a kupola tetejét. Miközben a fa kristályai növekszenek, lesz időd csinosítgatni a Zen homokkertet, illetve a Slime oázist is feltöltheted a már általad is biztosan ismert nyúlós anyaggal!
Később lecserélheted a Pink fát a dobozban lévő Kaktuszra, illetve kertedet is hozzáigazíthatod ehhez az új témához. Ha mindennel készen vagy, óvatosan tedd a kertet olyan helyre, ahol mindenki gyönyörködhet benne!

A készlet tartalma:
- 1 varázslatos kert
- 2 varázslatos fa: Pink fa és Kaktusz
- 2 csomag varázspor
- 1 csomag varázslatos Slime
- 200 g csillámhomok – 5 különböző színben
- csillámkő és kisebb kövek
- 4 figura
- 2 dekoráció

   

Kolibri Játék Webáruház gyermek játékok kaphatóak,lányoknak,fiúknak, minden korosztály számára, kedvező áron és kedvező szállítási feltételekkel.  folyamatosan frissülő játékbolti kollekcióval várja, mesehősök, babák, babajáték, társasjátékok, akciós játékok akár ingyenes kiszállítással. a megrendelt játékokat 1-2 nap alatt kiszállítjuk. 

   

X