So Glow Fényvarázs 3 db-os (többféle)

-39%
AKCIÓ
So Glow Fényvarázs 3 db-os (többféle)So Glow Fényvarázs 3 db-os (többféle)So Glow Fényvarázs 3 db-os (többféle)So Glow Fényvarázs 3 db-os (többféle)So Glow Fényvarázs 3 db-os (többféle)So Glow Fényvarázs 3 db-os (többféle)So Glow Fényvarázs 3 db-os (többféle)So Glow Fényvarázs 3 db-os (többféle)So Glow Fényvarázs 3 db-os (többféle)
Like ItTweet It

So Glow Fényvarázs 3 db-os (többféle)

cikkszám: SGD003H
Normál kiszállítás: december 6 - december 8
3 990Ft
2 400Ft
KÉSZLETHIÁNY

So Glow Fényvarázs 3 db-os (többféle):   

Minőség: 1 osztály

Ajánlott: 6 éves kortól

Készíts saját egyedi Fényvarázst! Önts vizet a műanyag üvegcsébe, önts bele egy csomag csillámot és egy csomag konfettit. Bontsd ki a meglepetés figurát és rakd bele azt is. Már csak a varázsport kell hozzáöntened és a tetőt ráhelyezése után jól össze kell ráznod, hogy a Fényvarázs palackod elkészüljön! A készletben lévő matricák segítségével a saját elképzeléseid szerint díszítheted. 
A színváltós LED lámpa aktiválásához és a fényvarázsban elhelyezett csillámok, konfettik és a meglepetés figura összekeveréséhez rázd fel jól az üvegcsét. Nézz bele az üvegbe, és gyönyörködj a fények varázslatos játékában!

A Fényvarázs készletben 3 db különböző színű üvegcse található.
Két változatban, hideg- és meleg színek készletben kaphatók.

A készlet tartalma:
- 3 műanyag üvegcse színváltós LED lámpával (az elemeket tartalmazza, minden üvegcséhez: 2x CR1220 3V)
- 3 csomag csillámpor
- 3 csomag konfetti
- 3 csomag varázspor
- 3 meglepetés figura
- 3 ív matrica
- használati útmutató

   

Kolibri Játék Webáruház gyermek játékok kaphatóak,lányoknak,fiúknak, minden korosztály számára, kedvező áron és kedvező szállítási feltételekkel.  folyamatosan frissülő játékbolti kollekcióval várja, mesehősök, babák, babajáték, társasjátékok, akciós játékok akár ingyenes kiszállítással. a megrendelt játékokat 1-2 nap alatt kiszállítjuk. 

   

X