My Fairy Garden Konyhakert

Like ItTweet It

My Fairy Garden Konyhakert

cikkszám: FG405SS
Normál kiszállítás: december 6 - december 8
4 490Ft
KÉSZLETHIÁNY

My Fairy Garden Konyhakert:

Minőség: 1.osztály

Ajánlott: 4 éves kortól

Nevelj növénycsírákat a saját csodálatos Fairy Konyhakertedben!
Hajnal Tündér a mocsárvilágból jött hozzád, ezért szereti ápolni a vizes, nedves környezetben nevelkedő növényeket, mint például a növényi csírák.
Csak egy kis melegebb helyre – amikor kint még hideg az idő, például egy napos ablakpárkányra – van szükséged ahhoz, hogy friss, finom növényi csírákat nevelj egész éven át.
Élvezd Hajnal tündérrel a csodálatos otthonát, amit bár kerítés óv, a kis kapun bármikor be lehet jutni a házikóhoz.
A borsócsírák, amiket a Fairy Konyhakertedben fogsz nevelni, nagyon ízletesek és nagyon táplálóak – olyan az ízük, mint a borsónak!
Mik azok a növényi csírák? A növényi csírák az ehető magvak első pici hajtásai. Nagy mennyiségű vitamint és tápanyagot tartalmaznak, mivel minden energiát, amely a növekedéséhez szükséges, a száraiba és leveleibe gyűjti. Kb. 40-szer több tápanyagot tartalmaz, mint egy kifejlődött növény!
Figyelj arra, hogy ne felejtsd el megmosni növényi csírákat elfogyasztása előtt.

A készlet tartalmaz:
- ablakpárkányra helyezhető tál
- Hajnal Tündér figura
- kerthez kerítés és kapu
- Tündérház és tető
- borsócsíra magok
- színes használati útmutató

Kolibri Játék Webáruház gyermek játékok kaphatóak,lányoknak,fiúknak, minden korosztály számára, kedvező áron és kedvező szállítási feltételekkel.  folyamatosan frissülő játékbolti kollekcióval várja, mesehősök, babák, babajáték, társasjátékok, akciós játékok akár ingyenes kiszállítással. a megrendelt játékokat 1-2 nap alatt kiszállítjuk. 

   

X