AquaBeads - Csillaggyöngy utántöltő

Like ItTweet It

AquaBeads - Csillaggyöngy utántöltő

cikkszám: 20FLR31603
Normál kiszállítás: december 6 - december 8
2 890Ft
KÉSZLETHIÁNY

AquaBeads - Csillaggyöngy utántöltő

Ajánlott: 5 éves kortól

Minőség: 1. osztály

Az Aquabeads gyöngyök különleges műanyagból gyártott, japán tervezésű kézügyesség fejlesztő és szórakoztató kreatív játékok. A gyöngyök és egy kis víz használatával csodás 2D-s vagy 3D-s képeket, állatokat, díszeket, ékszereket vagy bármilyen formát alkothatunk, ami csak eszünkbe jut, ugyanis csak a képzelet szabhat határt. Az Aquabeads színes gyöngyei vízpermet hatására összetapadnak, száradás után pedig egyben maradnak, így alkotásunk megmarad, illetve egyedi és elképesztően különleges lesz. 

Ha elfogyott a kedvenc színetek vagy egyszerűen csak még több gyöngyre van szűkségetek, akkor ez a remek utántöltő kiváló választás. Az utántöltőben több, mint 800 gyöngy található meg  8 eltérő színben.

Kolibri Játék Webáruház gyermek játékok kaphatóak,lányoknak,fiúknak, minden korosztály számára, kedvező áron és kedvező szállítási feltételekkel.  folyamatosan frissülő játékbolti kollekcióval várja, mesehősök, babák, babajáték, társasjátékok, akciós játékok akár ingyenes kiszállítással. a megrendelt játékokat 1-2 nap alatt kiszállítjuk. 

   

X