Nikko VaporizR 2 Távirányítós autó

-16%
AKCIÓ
Nikko VaporizR 2 Távirányítós autó Nikko VaporizR 2 Távirányítós autó Nikko VaporizR 2 Távirányítós autó Nikko VaporizR 2 Távirányítós autó Nikko VaporizR 2 Távirányítós autó
Like ItTweet It

Nikko VaporizR 2 Távirányítós autó

cikkszám: 94155
Normál kiszállítás: december 6 - december 8
24 990Ft
20 980Ft
KÉSZLETHIÁNY

Nikko VaporizR 2 Távirányítós autó 40 MHz:

Minőség: 1 osztály

Ajánlott: 5 éves kortól

Ha unod a hagyományos kisautókat akkor a piros Nikko VaporizR 2 távirányítós autó neked találták ki! A VaporizR 2 -vel minden irányba hajthatsz, a végsebessége pedig akár a 15 km/h is elérheti! Hatalmas kerekeinek és 4x4 meghajtás még a földes, vizes de még a havas terep se állíthatja meg! A 40 MHz-en működő távirányítóval pedig akár 20 méter távolságból is irányíthatod a szabadban. A távirányító 1 db 9V 6LR61 elemmel, a kisautó pedig saját 6 Voltos akkumulátorával működik. Az akkumulátort akár 1 óra is feltöltheted.

Az ár 1 db termékre vonatkozik.

Mérete: 30 cm

Kolibri Játék Webáruház gyermek játékok kaphatóak,lányoknak,fiúknak, minden korosztály számára, kedvező áron és kedvező szállítási feltételekkel.  folyamatosan frissülő játékbolti kollekcióval várja, mesehősök, babák, babajáték, társasjátékok, akciós játékok akár ingyenes kiszállítással. a megrendelt játékokat 1-2 nap alatt kiszállítjuk. 

   

X