INGYENES KISZÁLLÍTÁS 25000.-FT FELETTI RENDELÉSEKRE!

Sprint Corgi interaktív kutyus

-40%
AKCIÓ
Sprint Corgi interaktív kutyusSprint Corgi interaktív kutyusSprint Corgi interaktív kutyusSprint Corgi interaktív kutyusSprint Corgi interaktív kutyusSprint Corgi interaktív kutyusSprint Corgi interaktív kutyus
Like ItTweet It

Sprint Corgi interaktív kutyus

cikkszám: SPR001
Normál kiszállítás: október 25 - október 27
8 990Ft
5 390Ft
+ -

Sprint Corgi interaktív kutyus:

Minőség: 1 osztály

Ajánlott: 3 éves kortól

Egy plüss kis barát, aki követni fog téged, bárhová is vigyen az utad. Ragadd meg a pórázt és indulj el a kiskutyáddal egy sétára. A kutyusnak fantasztikusan stabil mancsai vannak, amelyek különleges golyókkal vannak ellátva, amelyek függőlegesen tartják, nem tud eldőlni a földre. A pórázban beépített pumpa van, amelynek segítségével megemelheted a kutyus fülét és farkát. A póráznak hangkártyája is van, amelyet a mozgás aktivál. Tökéletes gondozáshoz, szórakozáshoz és simogatáshoz!

A játék mérete a csomagolás nélkül: 25×21×15cm.

A termék 3 db 1,5 V LR44 elemmel működik, melyet a csomagolás tartalmaz. 

Kolibri Játék Webáruház gyermek játékok kaphatóak,lányoknak,fiúknak, minden korosztály számára, kedvező áron és kedvező szállítási feltételekkel.  folyamatosan frissülő játékbolti kollekcióval várja, mesehősök, babák, babajáték, társasjátékok, akciós játékok akár ingyenes kiszállítással. a megrendelt játékokat 1-2 nap alatt kiszállítjuk. 

   

X