Pityergő kiskutya

Like ItTweet It

Pityergő kiskutya

cikkszám: MTM10100/HU
Normál kiszállítás: december 6 - december 8
8 990Ft
+ -

Pityergő kiskutya:

Minőség: 1 osztály

Ajánlott: 3 éves kortól

A Pityergő kiskutya igazi érzelmeket mutat be, etesd meg a kölyökkutyát a cumisüveggel, amitől aranyos szeme könnyekkel telik meg. Sírni készül. Olyan puha és aranyos vagyok, bárhová magaddal vihetsz és nézheted, ahogyan megmutatom az érzelmeimet. Engedj vizet a cumisüvegbe, miközben a kiskutya hátradőlve marad (ideális esetben 45 ° -nál), rakd be a cumisüveget a szájába, és nyomd össze, amíg a víz meg nem tölti a kiskutya szemének felét. Tartsd a kutyust függőlegesen, hogy tisztán lásd a víz szintjét a szemeiben. Nyomd meg ismételten a bal mancsocskáját, amíg a kölyök szeméből nem folyik ki a könny. A mellékelt törülközővel szárítsa fel a kölyök könnyeit. A cumisüvegbe ne tölts más vizet, csak tiszta vizet.

Ügyeljen arra, hogy az összes vizet kiszivattyúzza, és hagyja a játékot teljesen megszáradni, hogy elkerülje a penészképződést.

Kolibri Játék Webáruház gyermek játékok kaphatóak,lányoknak,fiúknak, minden korosztály számára, kedvező áron és kedvező szállítási feltételekkel.  folyamatosan frissülő játékbolti kollekcióval várja, mesehősök, babák, babajáték, társasjátékok, akciós játékok akár ingyenes kiszállítással. a megrendelt játékokat 1-2 nap alatt kiszállítjuk. 

   

X