INGYENES KISZÁLLÍTÁS 25000.-FT FELETTI RENDELÉSEKRE!

My Baby Unikornis interaktív Plüss Póni

-26%
AKCIÓ
My Baby Unikornis interaktív Plüss PóniMy Baby Unikornis interaktív Plüss PóniMy Baby Unikornis interaktív Plüss PóniMy Baby Unikornis interaktív Plüss PóniMy Baby Unikornis interaktív Plüss Póni
Like ItTweet It

My Baby Unikornis interaktív Plüss Póni

cikkszám: IMC093881
Normál kiszállítás: szeptember 29 - október 1
18 990Ft
13 990Ft
+ -

My Baby Unikornis interaktív Plüss Póni:

Minőség: 1 osztály

Ajánlott: 3 éves kortól

Kislányod számára egy különleges barátot hoztunk el, akivel rengeteget játszhat majd együtt. Ehhez csak szeretetre és törődésre van szüksége. Átalakulása 3 fázisból áll, miközben 30 féle mesés hangot ad ki és megnő a szarva. Ebben a csomagban ugyanis egy bébi unikornis található, aki rengeteg különleges percet tartogat majd gyermekednek. Az unikornis három színben érkezik, így csak akkor derül ki , hogy melyik szín, ha már kibontásra került.

 Fésülhető haja van, mely csatokkal díszíthető. Segít, hogy a gyerekek megtanulják a gondoskodást és felelősséget a kisállatok iránt. Biztosan ő lesz a gyerekek legjobb pajtása!

Az interaktív plüss játék működéséhez szükséges 3 db 1,5 V-os AAA jelű elem, melyet a csomagolás nem tartalmaz.

Kolibri Játék Webáruház gyermek játékok kaphatóak,lányoknak,fiúknak, minden korosztály számára, kedvező áron és kedvező szállítási feltételekkel.  folyamatosan frissülő játékbolti kollekcióval várja, mesehősök, babák, babajáték, társasjátékok, akciós játékok akár ingyenes kiszállítással. a megrendelt játékokat 1-2 nap alatt kiszállítjuk. 

   

X