Fur Balls Mini tekergők meglepetés plüss

-33%
AKCIÓ
Fur Balls Mini tekergők meglepetés plüssFur Balls Mini tekergők meglepetés plüssFur Balls Mini tekergők meglepetés plüssFur Balls Mini tekergők meglepetés plüss
Like ItTweet It

Fur Balls Mini tekergők meglepetés plüss

cikkszám: FUR636C
Normál kiszállítás: december 6 - december 8
4 990Ft
3 300Ft
+ -

Fur Balls Mini tekergők meglepetés plüss:

Minőség: 1 osztály

Ajánlott: 3 éves kortól

A Fur Balls kis kedvencei most egy speciális változatban érkeztek meg hozzánk a kis gyerkőcök örömére. Egy kisállat-hordozóban egy új családtag bújt el, aki csak a gyereked szeretetére vágyik. A kisállat nagyon sok törődést igényel, ami elsősorban a pihe puha bundájának ápolását jelenti. Mivel csapzott és a gyerkőcöknek kell rendbe tenni egy kis víz és fésű segítségével. Az kisállatok közül összesen 21 féle gyűjthető össze, melyek mindegyike speciális és színes kinézetű. Óriási szemeivel garantáltan elvarázsolja majd a kicsiket és nagyon sok kalandban lesz részük együtt.

Jellemzők:
- Fur Balls mini plüss
- 21 féle változat
- Kulcstartóként is használható
- Cumival
- Kisállat hordozóban
- Aranyos kinézet
- Az ár 1 db termékre vonatkozik

Kolibri Játék Webáruház gyermek játékok kaphatóak,lányoknak,fiúknak, minden korosztály számára, kedvező áron és kedvező szállítási feltételekkel.  folyamatosan frissülő játékbolti kollekcióval várja, mesehősök, babák, babajáték, társasjátékok, akciós játékok akár ingyenes kiszállítással. a megrendelt játékokat 1-2 nap alatt kiszállítjuk. 

   

X