Cry Babies Varázskönnyek Fantasy Szárnyas Házikó S1

-18%
AKCIÓ
Cry Babies Varázskönnyek Fantasy Szárnyas Házikó S1Cry Babies Varázskönnyek Fantasy Szárnyas Házikó S1Cry Babies Varázskönnyek Fantasy Szárnyas Házikó S1Cry Babies Varázskönnyek Fantasy Szárnyas Házikó S1
Like ItTweet It

Cry Babies Varázskönnyek Fantasy Szárnyas Házikó S1

cikkszám: IMC090859
Normál kiszállítás: december 6 - december 8
5 490Ft
4 490Ft
KÉSZLETHIÁNY

Cry Babies Varázskönnyek Fantasy Szárnyas Házikó S1:

Minőség: 1 osztály

Ajánlott: 3 éves kortól

A Cry babies most egy újabb szuper meglepetéssel jött el hozzánk számtalan gyermek örömére. Ezekben a cumisüveg házikókban egy-egy kis könnyes csecsemő rejtőzik. A babák csillogós külsőt kaptak, és sírni is tudnak, ami ezáltal a gyerekeket gondoskodásra ösztönzi és a lehető legtökéletesebb kis barátok lesznek majd. A babán kívül 6 db meglepetés tartozék is meglepheti a kicsiket, ami lehet cumisüveg, matrica, esetleg egy cuki cumi is. A babát a cumisüveggel megitatva lehet sírásra késztetni, mivel ez után nincs más dolga a gyerkőcnek, csak meg kell nyomnia a baba buksiját és már sírásra is áll a szájacskája.

Jellemzők:
- Meglepetés csomag
- Cry babies babával
- Kiváló minőség
- Csillogó külső
- Az ár 1 db cumisüveg házikóra vonatkozik

Kolibri Játék Webáruház gyermek játékok kaphatóak,lányoknak,fiúknak, minden korosztály számára, kedvező áron és kedvező szállítási feltételekkel.  folyamatosan frissülő játékbolti kollekcióval várja, mesehősök, babák, babajáték, társasjátékok, akciós játékok akár ingyenes kiszállítással. a megrendelt játékokat 1-2 nap alatt kiszállítjuk. 

   

X