INGYENES KISZÁLLÍTÁS 25000.-FT FELETTI RENDELÉSEKRE!

Cry Babies Magic Tears Kristal jégkunyhója

-15%
AKCIÓ
Cry Babies Magic Tears Kristal jégkunyhójaCry Babies Magic Tears Kristal jégkunyhójaCry Babies Magic Tears Kristal jégkunyhójaCry Babies Magic Tears Kristal jégkunyhójaCry Babies Magic Tears Kristal jégkunyhója
Like ItTweet It

Cry Babies Magic Tears Kristal jégkunyhója

cikkszám: IMC090934
Normál kiszállítás: október 25 - október 27
12 990Ft
10 990Ft
+ -

Cry Babies Magic Tears Kristal jégkunyhója: 

Ajánlott: 3 éves kortól

Minőség: 1. osztály

Fedezze fel Kristal iglóját a Cry Babies Magic Tears világában!Ez a játékszett tartalmazza a Kristal exkluzív babát, amely ebben a formában csak ebben a szettben elérhető! A szettben megtalálható cumisüveggel etesd meg Kristal babát, nyomd meg a pocakját és igazi könnyeket fog hullatni, amely ráadásul aktiválja a havat. Gyűjtsd össze Kristal könnyeit az igluba, és figyeld, ahogy elkezd havazni! A Play set 6 tartozékot is tartalmaz, beleértve a snowboardot a hóban való játékhoz!

 

Kolibri Játék Webáruház gyermek játékok kaphatóak,lányoknak,fiúknak, minden korosztály számára, kedvező áron és kedvező szállítási feltételekkel.  folyamatosan frissülő játékbolti kollekcióval várja, mesehősök, babák, babajáték, társasjátékok, akciós játékok akár ingyenes kiszállítással. a megrendelt játékokat 1-2 nap alatt kiszállítjuk. 

   

X