Cry babies interaktív könnyes Coney baba

-2%
AKCIÓ
Cry babies interaktív könnyes Coney babaCry babies interaktív könnyes Coney babaCry babies interaktív könnyes Coney baba
Like ItTweet It

Cry babies interaktív könnyes Coney baba

cikkszám: IMC010598
Normál kiszállítás: december 6 - december 8
12 990Ft
12 690Ft
+ -

Cry babies interaktív könnyes Coney baba:

Minőség: 1 osztály

Ajánlott: 1,5 éves kortól

Itt van az új cuki Cry babies interaktív Coney baba. Szinte rögtön lefog venni téged a lábadról a gyönyörű nyuszi ruhába bújt csöppség. Coney imádja a cumiját és nagyon kötődik hozzá, ezért ha elveszed tőle a szájából, akkor nagyon keserves sírásba kezd és csak úgy potyogni fognak a könnyei. A nyuszi ruhás baba, képes úgy sírni mint egy igazi baba. A funkcióhoz csak le kell venned a sapkát a fejéről, és feltöltened a fején lévő speciális edényt vízzel. Ha a hasát simogatod akkor különböző hangokkal fog reagálni, de arra is ha megcsiklandozod a kezét.

- kiváló minőségű anyagból készült
- mozgatható végtagokkal
- ha a cumit kiveszed a szájából, a baba sírni kezd valódi könnyekkel
- hangokkal reagál az érintésre
- a baba mérete: 31 x 12 x 17 cm
- a játék működéséhez 2 db AAA elem szükséges

Kolibri Játék Webáruház gyermek játékok kaphatóak,lányoknak,fiúknak, minden korosztály számára, kedvező áron és kedvező szállítási feltételekkel.  folyamatosan frissülő játékbolti kollekcióval várja, mesehősök, babák, babajáték, társasjátékok, akciós játékok akár ingyenes kiszállítással. a megrendelt játékokat 1-2 nap alatt kiszállítjuk. 

   

X