Cry babies interaktív könnyes baba - Kristal beteg

-8%
AKCIÓ
Cry babies interaktív könnyes baba - Kristal betegCry babies interaktív könnyes baba - Kristal betegCry babies interaktív könnyes baba - Kristal beteg
Like ItTweet It

Cry babies interaktív könnyes baba - Kristal beteg

cikkszám: IMC098206
Normál kiszállítás: december 6 - december 8
23 990Ft
21 990Ft
+ -

Cry babies interaktív könnyes baba - Kristal beteg:

Minőség: 1 osztály

Ajánlott: 3 éves kortól

Kristal baba garantáltan a kislányok egyik kedvenc kis barátja lesz, mivel ezzel a babával tökéletesen próbára tehetik magukat anyukaként. Ez az interaktív baba tud valósághűen sírni, de ehhez nem kell mást tenned, mint levenni a sapkáját és meg kell töltened a fejecskéjén lévő edénykét vízzel. Ha megsimogatod a pociját, akkor többféle babahanggal fogja meghálálni a gondoskodásodat, ahogyan azt is, ha csikized a kezecskéjét. Szegény Kristal sajnos kicsit beteges gyerek, így a kicsik találnak a csomagban hőmérőt, sztetoszkópot és fecskendőt, így a gondoskodás mellett a gyógyítás is a gyerkőcök feladata lesz. Amikor Kristal meggyógyu, mindenki nagyon boldog lesz.

Jellemzők:
- Kristal interaktív csecsemő
- Sír, ha elveszik tőle a cumit
- Valódi könnyek
- Hangokkal reagál az érintésre
- Orvosi felszerelésekkel
- A játék működéséhez 2 db AAA elem szükséges

 

Kolibri Játék Webáruház gyermek játékok kaphatóak,lányoknak,fiúknak, minden korosztály számára, kedvező áron és kedvező szállítási feltételekkel.  folyamatosan frissülő játékbolti kollekcióval várja, mesehősök, babák, babajáték, társasjátékok, akciós játékok akár ingyenes kiszállítással. a megrendelt játékokat 1-2 nap alatt kiszállítjuk. 

   

X