INGYENES KISZÁLLÍTÁS 25000.-FT FELETTI RENDELÉSEKRE!

Baby Shark Cápa család ütemre zenélő plüss - Apa cápa

-10%
AKCIÓ
Baby Shark Cápa család ütemre zenélő plüss - Apa cápaBaby Shark Cápa család ütemre zenélő plüss - Apa cápaBaby Shark Cápa család ütemre zenélő plüss - Apa cápaBaby Shark Cápa család ütemre zenélő plüss - Apa cápa
Like ItTweet It

Baby Shark Cápa család ütemre zenélő plüss - Apa cápa

cikkszám: 61183
Normál kiszállítás: október 25 - október 27
6 590Ft
5 900Ft
KÉSZLETHIÁNY

Baby Shark Cápa család ütemre zenélő plüss - Apa cápa:

Minőség: 1.osztály

Ajánlott: 3 éves kortól

Ismerd meg a híres tempó kontrollal rendelkező Baby Shark éneklő plüss családot! Mozgasd a báb száját, diktáld az ütemet és hallgasd a Baby Shark dalt.  A tempó kontroll egy olyan extra, ami által ha lassan mozgatod a báb száját, akkor lassan hallod a fülbemászó dalt, de ha gyorsan tátogsz a bábbal, akkor fel is pörgetheted az eseményeket.
Váltogasd a zene sebességét és vedd rá az egész családot a közös éneklésre és táncra!
Ezek a tündéri éneklő bábok extra puha bébiplüssből készültek, ezért csodás érzés megérinteni vagy megölelni őket és játszani velük. Tökéletes totyogóknak és suli előtt állóknak is.
Gyűtsd össze mindhárom karaktert: Baby Shark bébi cápa, anya cápa és apa cápa.
Ezt a terméket rendelve 1 db Baby Shark ütemre zenélő apa cápa plüsst kapsz kézhez.

Kolibri Játék Webáruház gyermek játékok kaphatóak,lányoknak,fiúknak, minden korosztály számára, kedvező áron és kedvező szállítási feltételekkel.  folyamatosan frissülő játékbolti kollekcióval várja, mesehősök, babák, babajáték, társasjátékok, akciós játékok akár ingyenes kiszállítással. a megrendelt játékokat 1-2 nap alatt kiszállítjuk. 

   

X