Hey Clay - Volcano gyurma

Like ItTweet It

Hey Clay - Volcano gyurma

cikkszám: HCLMA003
Normál kiszállítás: december 6 - december 8
1 640Ft
+ -

Hey Clay - Volcano gyurma

Ajánlott: 3 éves kortól

Minőség: 1. osztály

A kreativitás legjobb gyurmáját keresi a gyermekének? A keresésnek vége: Könnyű agyagával megérkezett a Hey Clay - volcano gyurmaszett. Ebben a kollekcióban megtalálható a legmenőbb gyurma kollekció, amely megtanítja a gyerkőcöket a modellezés minden apró mozdulatára. Egy applikációval segítségével online felület segít a kicsiknek abban hogy megalkossák ezt a nagyszerű színekben gazdag formát. Az útmutató lépésről lépésre mutatja be a fantasztikus technikákat, amelyek biztosan lenyűgözik majd a kicsiket. Az applikáció használatával a legkisebbek is könnyedén megtanulhatják ezt a gyurmát használni.
A szettben 5 db szín található. A gyurma nem tapad a kezekhez, bútorokhoz és semmilyen foltot vagy maszatot nem hagyj maga után. Minden egyes szettben megtalálhatunk egy aktiválási kódot, amely az applikációhoz szűkséges. Puha, rugalmas az állaga, sőt még az illata is igen édes. Teljesen biztonságos, semmilyen mérgező és káros anyagot nem tartalmaz. 

Kolibri Játék Webáruház gyermek játékok kaphatóak,lányoknak,fiúknak, minden korosztály számára, kedvező áron és kedvező szállítási feltételekkel.  folyamatosan frissülő játékbolti kollekcióval várja, mesehősök, babák, babajáték, társasjátékok, akciós játékok akár ingyenes kiszállítással. a megrendelt játékokat 1-2 nap alatt kiszállítjuk. 

   

X