Hey Clay - Aliens gyurma

-0%
AKCIÓ
Hey Clay - Aliens gyurmaHey Clay - Aliens gyurmaHey Clay - Aliens gyurmaHey Clay - Aliens gyurmaHey Clay - Aliens gyurmaHey Clay - Aliens gyurmaHey Clay - Aliens gyurmaHey Clay - Aliens gyurmaHey Clay - Aliens gyurma
Like ItTweet It

Hey Clay - Aliens gyurma

cikkszám: HCLSE001
Normál kiszállítás: december 6 - december 8
5 240Ft
5 240Ft
KÉSZLETHIÁNY

Hey Clay - Aliens gyurma

Ajánlott: 3 éves kortól

Minőség: 1. osztály

Töltsd le a Fun Interactiv Applikáció-t, és tanulj meg izgalmasnál izgalmasabb idegen alakokat alkotni. Egy kis gyakorlással az egyszerű formákból kiindulva hamarosan fantasztikus agyag-idegenek lesznek, pontosan mint a valódi szobrászok. Csupa meglepetést fog okozni gyermeked ezzel a szettel, hogy milyen fantasztikus kis kedves lényeket alkot majd meg. Könnyű és rugalmas a gyurma anyaga, a könnyen faragható agyag egyedi érzetet kölcsönöz, élvezetes tapintással és illattal. Rendkívül puha, rugalmas és nem ragadós az állaga. A kicsiknek csak a képzeletük szabhat határt ezzel a készlettel. Teljesen biztonságos és semmilyen káros anyagot nem tartalmaz a gyurma. 

Kolibri Játék Webáruház gyermek játékok kaphatóak,lányoknak,fiúknak, minden korosztály számára, kedvező áron és kedvező szállítási feltételekkel.  folyamatosan frissülő játékbolti kollekcióval várja, mesehősök, babák, babajáték, társasjátékok, akciós játékok akár ingyenes kiszállítással. a megrendelt játékokat 1-2 nap alatt kiszállítjuk. 

   

X