INGYEN SZÁLLÍTUNK MÁR 50 000.- Ft RENDELÉSI ÉRTÉK FELETT!

Farsangi Jelmezek

   

Farsangi Jelmez

A szerepjátékok játszva segítik a gyerekeket a világ megismerésében, részesei lehetnek azoknak a tevékenységeknek, amikkel a felnőttek boldogulnak a mindennapokban, és segítik őket önmaguk megismerésében, hogy irányt találjanak későbbi életcéljaik eléréséhez. Mi leszel, ha nagy leszel? A töprengésben segíthetnek a szerepjátékok, és talán a válasz időről időre változik, játék közben fejlődik a képzelő, a kommunikáció, és megismerhetők azok a helyzetek, amik később az önfenntartáshoz is elengedhetetlenek lesznek.

A szerepjátékokkal a kicsik együtt barkácsolhatnak vagy főzőcskézhetnek, boltosat játszhatnak vagy orvososat, de akár a takarításban, házimunkában is besegíthetnek, nem beszélve az ünnepelt sztárok felkészüléséről a sminkelés, fodrászat és divat csínyjának-bínyjának felfedezéséről.

Szerezz be minél több cukorkát a kedvenc maskaráddal! A lányoknak való Halloweeni jelmezzel végre a világ leggonoszabb figurájának bőrébe bújva kalandozhatsz barátaiddal. Ne habozz hát, öltsd magadra a kedvenc kosztümödet, és szerezd meg a farsangi jelmezverseny első helyét, vagy gyűjts be a téged megillető bókokat a beöltözős bulikon! A lányoknak való Halloween jelmezt többféle fazonban és méretben forgalmazzuk, ezért írd a megrendelés során a megjegyzésmezőbe, hogy melyiket szeretnéd megkapni.


X