INGYEN SZÁLLÍTUNK MÁR 50.000 -FT RENDELÉSI ÉRTÉK FELETT!

Melissa & Doug Fa jármű, Vidd magaddal, farm

Like ItTweet It

Melissa & Doug Fa jármű, Vidd magaddal, farm

cikkszám: 30142
Normál kiszállítás:
december 7 - december 12
16 490Ft
+ -

Melissa & Doug Fa jármű, Vidd magaddal, farm:

Minőség: 1.osztály

Ajánlott: 3 éves kortól

A beépített sínek, a színes táj és a vidám játékdarabok közepette a gyermekek fantáziája szárnyalni fog, illetve ezt a játékot bárhova magukkal tudják vinni az összehajtható, erős, fából készült tároló doboznak köszönhetően, melynek felszínén lett kialakítva a játéktér beépített sínekkel, amin a farm járművei tudnak közlekedni (traktor, teherautó, két trailer mágneses csatlakozásokkal). Építsd meg a hidat, az istállót a silóval, a gabonatárolót. A fából készült játékelemek között megtalálhatóak a fák, állatok, szalmabálák. És a dobozban még sok hely marad más játék számára is. A játék elősegíti az önálló játékot és a motoros készségek fejlesztését.

Jellemzői:
- 17 darabos farmos játékkészlet, fából készült tároló dobozzal, ami összecsukható és kinyitható és a felszínén található a játékasztal beépített sínekkel
- tartalmaz a készlet négy fából készült járművet: teherautó, traktor, 2 trailer mágneses csatlakozókkal
- állítsd fel a hidat, az istállót a silóval, a gabonatárolót, a fákat, állatokat, és szalmabálákat
- sok hely van a játékelemek tárolására és a tartó egy kényelmes füllel is el van látva a szállításhoz

Fedezd fel a játék sokrétű formáját:
- RENDEZZ: rendezd csoportba a járműveket, állatokat, épületeket, majd számoljátok meg a csoportok elemeit.
- BÁLÁZZ: tedd fel a szalmabálákat a teherautóra, szállítsd el az egyiket a közeli kertbe, a másikat a kis vízen keresztül. Beszéljetek arról, hogy a teherautó hol halad el.
- FARM MESÉK: Meséljetek történetet az állatokról, akik a farmon élnek. Lehet, hogy a gazda elment otthonról és a ló meg a bárány fejükbe vették, hogy elviszik egy-két körre a traktort?
- TEHÉN SZTORI: A tehén elaludt az úton! Küldd ki a gazdát a traktorral és a trailerrel, hogy biztonsággal visszahozza Álmos Ármint az istállóba.

 

Kolibri Játék Webáruház gyermek játékok nagy választékban, lányoknak, fiúknak, minden korosztály számára, kedvező áron és kedvező szállítási feltételekkel. Kínálatunk folyamatosan bővül számos világmárkákkal, mint pl. Mattel, Hasbro, Spinmaster, Lego és sok más érdekesség, folyamatosan frissülő játékbolti kollekcióval várja a gyermekeket, a mesehősök, babák, babajáték, társasjátékok, akciós játékok minden mennyiségben. A kiszemelt és megrendelt játékokat rövid határidőn belül kiszállítjuk a futárszolgálattal. Önnek nincs más dolga mint rendelni kényelmesen. A Kolibri Játék Webáruház több ezer árucikkével várja az érdeklődőket, Magyarország egyik legnagyobb online játékboltja, és nemcsak az egyéni vásárlókat, hanem a játékkereskedő partnereket is kiszolgálja. Kirakóiról és társasjátékairól híres Ravensburger, a Disney plüssjátékok, a játék- és modellautókat gyártó SIKU és Bburago, a Zapf babák, a kreatív és oktató játékokat gyártó SES, a 4M tudományos- és fejlesztőjátékok, a sportszereket, strandjátékokat és autómodelleket gyártó Mondo Toys, vagy a készségfejlesztő, logikai-oktató játékokat forgalmazó Thinkfun. Az AquaBeads egy gyöngyözős játék, aminek a lényege, hogy a gyerekek az alaplapra előre megadott, vagy saját maguk által kitalált alakzatokat raknak ki gyöngyökből. Amikor ez kész, le kell permetezni vízzel és várni kell, míg megszárad. A száradási idő leteltével az alakzat levehető az alaplapról és már kész is a saját készítésű gyöngy figura. Amennyiben termékeinkkel vagy a vásárlással kapcsolatban kérdésed lenne, kérjük, fordulj bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz! Csatlakozz hozzánk a Kolibri Játék Facebook és Instagram oldalán, és iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhess legújabb termékeinkről, különleges ajánlatainkról, és részt vehess népszerű nyereményjátékainkban!  

   

X