INGYEN SZÁLLÍTUNK MÁR 50 000.- Ft RENDELÉSI ÉRTÉK FELETT!

Fajáték

   

Fajátékok

Fa Játékok a Fejlődéshez: A fa játékok kiváló eszközök a gyerekek fejlődéséhez és fejlesztéséhez. A természetes alapanyagokból készült játékok kreativitást, kézügyességet és érzékenységet fejlesztenek, esetleg tanítják őket. Válassz különböző formájú és méretű fa játékokat, mint például építőjátékok, fa labdák, vagy építőkockák, hogy segít a gyermekednek a fejlődés útján. Fedezd fel a fa játékok világát és kezdj el játszani még ma!

Az első játékokat fából készítették, apukák és nagypapák faragták ki gyermekeiknek, unokáiknak. Rengeteg játék született a múlt században, melyek továbbfejlesztetett változatai napjainkban újra és újra mosolyt csalnak a gyerekek arcára. A csattogós lepke, vagy a fakockákból álló építőjáték szett is régi időkre tekintenek vissza, de készült házilag fa kisautó, repülő vagy babaház is. Végeláthatatlan azoknak a játékoknak a sora, amiket fából készítenek, hiszen környezetbarát anyag és generációkon keresztül megőrzi minőségét. Már a kisbabák is élvezhetik a sokféle készségfejlesztő játékot, amit a nagy márkák képviselői, mint az Eichorn vagy a Fakopáncs alkottak. Játék közben fejlődik a gyerekek kreativitása, finom motoros készsége, koncentrációs képessége és logikája is és közben nagyszerűen érzik magukat, hiszen a sikerélmény garantált. Társasjátékok, sporteszközök, hangszerek, vonatszettek, formaberakók, építőjátékok, készségfejlesztők és kreatív játékszettek, oktató - és szituációs játékok várják a kicsiket. 

Rakosgasd a fa mozaikdarabokat a képkeretbe! A Fa bébi puzzle a legkisebbeknek készült kirakós játék, amivel a picik ismerkedhetnek a formákkal. A puzzle rétegelt fa lapból készült, élénk színekkel, a képek járműveket, állatokat vagy tengeri élőlényeket ábrázolnak. A játékkal fejlődik a pici probléma megoldó képessége, és a megfigyelés is.


X