Gravitrax - Transzfer kiegészítő készlet

-24%
AKCIÓ
 Gravitrax - Transzfer kiegészítő készlet Gravitrax - Transzfer kiegészítő készlet
Like ItTweet It

Gravitrax - Transzfer kiegészítő készlet

cikkszám: RAT268504
Normál kiszállítás: december 6 - december 8
3 650Ft
2 755Ft
A termék jelenleg nem rendelhető.

 Gravitrax - Transzfer kiegészítő készlet

Ajánlott: 8 éves kortól

Minőség: 1. osztály

A Gravitrax egy elképesztően különleges és izgalmas játék, amelynek használata alatt számos kreativításra, ügyességre és logikára is szűkséged lehet, ugyanis számtalan mód van arra hogy a golyót a pályán egyik helyről a másikra érkezzen. A már meglévő Gravitrax szettjeid mellé ezt a nagyszerű kiegészítővel bővítheted a pályád. Tervezd meg és alkosd meg a saját és egyedi pályád, játék közben számos gravitációs és mágneses kísérletet is megtanulhatsz valamint gyakorolhatod ezeket. A szettben 3 elem található, ezeket ha egymás mellé rakod akkor a golyót adogatják egymásnak, ezáltal még izgalmasabb játékot garantál a gyerekeknek. Nagyszerű minősége miatt hosszú és masszív élettartalma van. 
A szettben megtalálható egy részletes útmutató is, amellyel a kicsik könnyedén tudnak majd alkotni pályákat. A kiegészítő elemhez szűkséges a Gravitrax Kezdő szett is. 

Kolibri Játék Webáruház gyermek játékok kaphatóak,lányoknak,fiúknak, minden korosztály számára, kedvező áron és kedvező szállítási feltételekkel.  folyamatosan frissülő játékbolti kollekcióval várja, mesehősök, babák, babajáték, társasjátékok, akciós játékok akár ingyenes kiszállítással. a megrendelt játékokat 1-2 nap alatt kiszállítjuk. 

   

X