INGYEN SZÁLLÍTUNK MÁR 50 000.- Ft RENDELÉSI ÉRTÉK FELETT!

Batman Vs Superman Figurák

   

Injust: Gods among Us (2013) Ez a játék a DC Comics szuperhőseinek, tartalmazza a Batman-t és a Superman-t is, harcait ábrázolja. A játékosok irányíthatják kedvenc szuperhőseiket, küzdenek egymással és más ellenségekkel. A játék konferencia harci rendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy kihasználja a szuper különböző különböző hősök egyedi képességeit. Az Injustice: Gods among Us lehetőségek ad a játékosok számára, hogy átéljék a Batman és Superman közötti harcot, és megértsék, miért vannak egymással.

Batman: Arkham Knight (2015) Ez a játék a Batman-t ábrázolja, aki a Gotham városának legújabb fenyegetései ellen harcol. A játékban szerepelnek a Batman ellenségei, a Superman-t is. A játékosok irányítják a Batman-t, esetleg küzdenek a fenyegetések ellen és megoldják a rejtélyeket. A Batman: Arkham Knight szórakoztató harci rendszerrel és kihívást jelentő küldetésekkel rendelkezik, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy kihasználja a Batman egyedi képességeit.

Ezek a három játék mindegyike más és más módon ábrázolja a Batman Superman harcát, és lehetővé teszi a játékosok számára, hogy átéljék a két szuperhős kalandjait. Ha rajongója vagy a Batman-nek és a Superman-nek, akkor biztosan élvezni fogod ezeket a játékokat.


X