INGYEN SZÁLLÍTUNK MÁR 50 000.- Ft RENDELÉSI ÉRTÉK FELETT!

Diavetítő és Diafilmek

   

Klasszikus Diavetítő és Diafilmek

A Super Cool diavetítő retró játék, futurisztikus megjelenéssel! A Super Cool diafilm vetítő a képek továbbítását egy léptető gomb segítségével végzi, a lencse fókusza állítható, 130 cm-es méretre is ki tudja vetíteni a képeket. Hosszú élettartamú LED bizosítja a szükséges fényerőt. Filmtovábbító és kioldó gombbal rendelkezik. A játék 4 db 1,5 V-os D típusú góliát elemmel illetve hálózatról adapterrel is működtethető. Biztonságos a gyerekek számára is önállóan is használható ha az adaptert eltávolítva csak az elemről mőködtetjük. Az adapter is tartozéka a játéknak. A Vuk című mesefilmet a csomagolás tartalmazza. A diavetítéssel nagyszerűen szórakozhat az egész család, hiszen a hagyományos meseolvasás változatos képi világgal és filmvetítés szertartásával egészül ki.

Tanulságos és okos mese a királylányról, a királyról és a sóról. A királylányt elüldözi a házából férje, a király, mert szerelmüket a sóhoz hasonlítja. A mese végén kiderül, hogy miért a só volt az, amivel a királylány jellemezte szeretetét, és milyen is a sótlan étel. Írta: Petrolay Margit. Rajzolta: Jankovics Marcell rajzfilmje alapján Hegedűs László és Debreczeni Katalin.

Ha Ön egy olyan eszközt keres, amely segítségével visszahozhatja az életbe régi fotóit és diafilmjeit, akkor a diavetítők a legjobb választás. Webshopunkban széles választékban kínálunk hagyományos és modern diavetítőket, állványokat és tároló dobozokat is, amelyekkel élvezheti azokat az emlékeket, amelyeket régóta őriz.

A diavetítők olyan eszközök, amelyekkel a régi fényképek és diafilmek újra éleszthetők, és a kiváló minőségű eszközök segítségével újraélheti a múlt élményeit. A diavetítők többféle méretben és árban elérhetők, így mindenki megtalálhatja a megfelelőt a saját igényeihez és költségvetéséhez. A diavetítők nem csak az otthoni használatra, hanem a munkahelyeken és oktatási intézményekben is ideálisak.

Ha Ön a diavetítők iránt érdeklődik, akkor webshopunkban garantáltan megtalálja a legjobb minőségű eszközöket, amelyek segítségével újra élesztheti a régi emlékeket. Böngéssze át diavetítő kínálatunkat és válassza ki az ideális eszközt! Tekintse meg állványainkat és tároló dobozainkat is, amelyekkel biztonságosan és praktikusan tarthatja a diavetítőt és az emlékeit.


X