Első házam kerti játszóház - Zöld

-14%
AKCIÓ
Első házam kerti játszóház - ZöldElső házam kerti játszóház - ZöldElső házam kerti játszóház - ZöldElső házam kerti játszóház - Zöld
Like ItTweet It

Első házam kerti játszóház - Zöld

cikkszám: 456Z
Normál kiszállítás: december 6 - december 8
20 990Ft
17 990Ft
+ -

Első házam kerti játszóház - Zöld:

Minőség: 1.osztály

Ajánlott: 2 éves kortól

Első játék házikónak kiváló választás gyermekednek,. Kiváló méretekkel rendelkezik, nem nagy, viszont nem is kicsi. Könnyedén össze-, illetve szétszerelhető. A kicsik ezáltal kitudnak alakítani egy saját kis világot a Kerti játszóházban, maguknak tekinthetik a tulajdont. Babázhatnak vagy akár egy kis konyhát is ki tudnak alakítani, de lehet akár egy fagyis bódé is a nagy nyári melegekben. Csak a fantázia szabhat határt ennek a játékház kihasználhatóságában.

2 ablaka 1 ajtaja és egy hátsó bebújós kis része is van a házikónak. Még barátságosabbá teszi a tetőn lévő mosolygós virág motívum ezt a kis házikót.

Méretei: 98 x 90 x 106 cm.

Kolibri Játék Webáruház gyermek játékok kaphatóak,lányoknak,fiúknak, minden korosztály számára, kedvező áron és kedvező szállítási feltételekkel.  folyamatosan frissülő játékbolti kollekcióval várja, mesehősök, babák, babajáték, társasjátékok, akciós játékok akár ingyenes kiszállítással. a megrendelt játékokat 1-2 nap alatt kiszállítjuk. 

   

X