Fisher-Price Zebra járássegítő

Like ItTweet It

Fisher-Price Zebra járássegítő

cikkszám: DLD80
Normál kiszállítás:
december 2 - december 7
19 190Ft
+ -

Fisher-Price Zebra járássegítő:

Minőség: 1 osztály

Ajánlott: 6 hónapos kortól

A 2-féle játékmód többféle funkciót is betölt a fejlődő baba életében az ülő helyzetben való játéktól a járás alatti felfedezésig!
A Fisher-Price Zebra járássegítő ösztönzi a babát az első lépések megtételére: minden szülő éppen ilyen kedves kis barátot képzel el gyermekének! Pörgethető, kihajtható, kattogó, forgatható részek. Az ülő helyzetben megismerhető és kézmozdulatokat igénylő izgalmas mozgó részek lekötik a baba figyelmét.
A fogantyújánál kényelmesen megragadható, 4 kerékkel felszerelt stabil szerkezet segíti a kicsit, hogy megtegye első bizonytalan lépéseit. A bolondos hangok, zene és dallamok mozgásra bátorítják és dícsérik a babát, hogy a kezdeti lépések egyre biztosabbá váljanak. (Mindez az anyukáknak is nagy könnyebbséget jelent.)

• 2-féle játékmód!
Játék ülve: sok kézmozdulatot igénylő, felfedezni való játék várja a babát – a könyvet lapozgatva, vagy a világító gombokat lenyomva hangok és dallamok hallhatóak
Játék tipegve: a járássegítő ösztönzi az első lépéseket, valamint a mókás zenével és a dallamokkal mozgásra készteti a babát
• A fogantyújánál egyszerűen megfogható, 4 kerékkel felszerelt stabil szerkezet biztosabbá teszi a baba lépteit
• A megfogható izgalmas mozgó részek fejlesztik a finommotoros készségeket.
• Az állás, járás és tapintás úgyszintén javítja az alapvető mozgáskészségeket!
• Az élénk színek, zene, fények és textúrák felkeltik a baba figyelmét, és minden fontos érzékszervét fejlesztik.

 

Kolibri Játék Webáruház gyermek játékok nagy választékban, lányoknak, fiúknak, minden korosztály számára, kedvező áron és kedvező szállítási feltételekkel. Kínálatunk folyamatosan bővül számos világmárkákkal, mint pl. Mattel, Hasbro, Spinmaster, Lego és sok más érdekesség, folyamatosan frissülő játékbolti kollekcióval várja a gyermekeket, a mesehősök, babák, babajáték, társasjátékok, akciós játékok minden mennyiségben. A kiszemelt és megrendelt játékokat rövid határidőn belül kiszállítjuk a futárszolgálattal. Önnek nincs más dolga mint rendelni kényelmesen. A Kolibri Játék Webáruház több ezer árucikkével várja az érdeklődőket, Magyarország egyik legnagyobb online játékboltja, és nemcsak az egyéni vásárlókat, hanem a játékkereskedő partnereket is kiszolgálja. Kirakóiról és társasjátékairól híres Ravensburger, a Disney plüssjátékok, a játék- és modellautókat gyártó SIKU és Bburago, a Zapf babák, a kreatív és oktató játékokat gyártó SES, a 4M tudományos- és fejlesztőjátékok, a sportszereket, strandjátékokat és autómodelleket gyártó Mondo Toys, vagy a készségfejlesztő, logikai-oktató játékokat forgalmazó Thinkfun. Az AquaBeads egy gyöngyözős játék, aminek a lényege, hogy a gyerekek az alaplapra előre megadott, vagy saját maguk által kitalált alakzatokat raknak ki gyöngyökből. Amikor ez kész, le kell permetezni vízzel és várni kell, míg megszárad. A száradási idő leteltével az alakzat levehető az alaplapról és már kész is a saját készítésű gyöngy figura. Amennyiben termékeinkkel vagy a vásárlással kapcsolatban kérdésed lenne, kérjük, fordulj bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz! Csatlakozz hozzánk a Kolibri Játék Facebook és Instagram oldalán, és iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhess legújabb termékeinkről, különleges ajánlatainkról, és részt vehess népszerű nyereményjátékainkban!  

   

X