INGYEN SZÁLLÍTUNK MÁR 50.000 -FT RENDELÉSI ÉRTÉK FELETT!

Lamaze

   

Lamaze Bébijátékok:

Fejlesztő játékok Babáknak.

A Yale Egyetem gyermekfejlődési szakemberei minden egyes termék kifejlesztésén együtt dolgoznak a cég tervezőivel. Küldetésük a játékipar vezetése, olyan újító, kiváló minőségű, készségfejlesztő gyermekjátékok tervezésével, gyártásával és értékesítésével, amelyek egészségesek, erőszakmentesek és ösztönzik a képzelőerőt és a kreatív játékot.
 
A LAMAZE bébijátékok számos Oppenheimer díjat (a játékipar legtekintélyesebb díját) és más jelentős kitüntetéseket, elismeréseket nyertek el, a cég fennállása óta. 

Jelenleg a világ több mint 30 országában kaphatók a LAMAZE játékok. A legtöbb országban az első 3 cég között van, amelyek speciális babajátékokkal látják el az üzleteket. A LAMAZE a különleges babajátékok piacán első helyen áll Kanadában, Ausztráliában, Izraelben és Dániában. (Dániában minden megszületett gyermekre több, mint 1 eladott Lamaze játék jut.) A kisbabák a világról tanultak nagy részét játék során sajátítják el. „Kukucs”, tükrös és egyéb bohókás játékokon keresztül kezd kibontakozni személyiségük és a felfedezés csodálatos útja indul el. A Lamaze Csecsemő Fejlesztő Rendszer a kisbaba fejlődésének 3 kulcsfontosságú szakaszán vezeti Önt keresztül. Ezeket a szakaszokat színekkel és korcsoportokkal jelzik, hogy megkönnyítsék a gyermek fejlődési szintjének megfelelő szórakoztató játék kiválasztását. A három korcsoport olyan játékokat tartalmaz, amelyeket születéstől körülbelül 3 éves korig élvezhetnek a gyerekek. A korcsoportokat a vásárlás segítésére használják, nem pedig annak meghatározására, hogy a gyermek testi és értelmi fejlődése milyen ütemben haladjon. Továbbá a játékokat úgy fejlesztették ki, hogy sokoldalúak legyenek és minél tovább játszhasson velük a kisbaba. Ahogyan a gyermek nő, újabb és újabb módon játszik játékaival.


Emlékezzünk, hogy nincs két egyformán fejlődő kisbaba. Ha a gyermekre bízzuk a fejlődés ütemét, részt vehetünk a mulatságban és a sikerélmény okozta örömben, amelyet minden egyes mérföldkő elérése szerez babának és szülőnek egyaránt. 

X