INGYEN SZÁLLÍTUNK MÁR 50 000.- Ft RENDELÉSI ÉRTÉK FELETT!

Vtech

   

A Vtech játékok nem csak szórakoztatóak, de tanító jelleggel is bírnak, így a gyerekek játszva fejleszthetik kreativitásukat, érzékelésüket és memóriájukat. A Kidizoom kamerákkal, beszélő sétagolyókkal, földgömbökkel és gyerek laptopokkal a gyerekek saját élményekre és kalandokra lelhetnek. A Vtech golyók és helikopterek szórakoztató játékokat kínálnak, melyek segítenek a szem-kéz koordináció és a problémamegoldó képesség fejlesztésében.

A Vtech földgömbök lehetővé teszik a gyermekek számára, hogy felfedezzék a világ különböző földrajzi és kulturális jellemzőit. A Vtech gyerek laptopok számos interaktív szoftvert és játékot kínálnak, melyek segítenek az első számítógépes ismeretek elsajátításában, valamint a kreativitás és a problémamegoldó képesség fejlesztésében.

A Vtech játékok széles választékát kínáljuk webshopunkban, beleértve a Kidizoom kamerákat, beszélő sétagolyókat, földgömböket, gyerek laptopokat és golyókat. Töltse meg játékélménnyel a gyermekek életét a legjobb Vtech játékokkal!


X