INGYEN SZÁLLÍTUNK MÁR 50 000.- Ft RENDELÉSI ÉRTÉK FELETT!

Bébijátékok

   

Bébijátékok és Kiegészítők:

Válogass kiváló minőségű, biztonságos, a szivárvány minden színében pompázó bébijátékaink közül, melyek biztosan elbűvölik a kisgyerekedet! A készségfejlesztő játékok babáknak elengedhetetlenek, hisz folyamatosan fejlődnek készségeik. A játszószőnyeg már újszülött kortól 1-2 éves korig remek szolgálatot tesz, a színes lelógó részek felkeltik az érdeklődésüket és próbálnak felé fordulni és elérni őket. Néhány hónapos kortól már a csörgőt is megtudják fogni, a rágóka pedig segít a fogzás időszakában. A kúszás-mászás és járás ösztönzéséhez és fejlesztéséhez ajánljuk a járássegítő játékokat. A fürdés van hogy nehézkesen indul, de a szórakoztató fürdőjátékokkal már nem lesz szükség a hosszas rábeszélésre.

A bébijátékok egészen újszülött kortól ajánlottak. Nagyon fontos, hogy minőségi, biztonságos és gyerekbarát játékokkal vegyük őket körül. A zenélő, csörgő, színes és különböző tapintású játékok a legmegfelelőbbek ebben az időszakban. Szerezd be például szórakoztató és készségfejlesztő Fisher-Price vagy LEGO DUPLO játékainkat, garantáltan lekötik a baba figyelmét és fejlesztik a készségeit. Termékeink között rengeteg izgalmas csörgő-zörgő, puha, fejlesztő és szórakoztató bébijátékot találsz.

A bébijátékok a legkisebb gyermekek számára készülnek, hogy fejlesszék a képességeiket, mint például a mozgás, a fogás, az érzékelés, a hallás, a látás és az érzelemkifejezés. A bébijátékok lehetnek biztonságos játékok, mint a fogójátékok, a színes kis labdák, vagy a csörgők, vagy interaktív játékok, mint a zenélő játékok, a beszélő játékok vagy a mozgásérzékelő játékok. Fontos, hogy a bébijátékok megfeleljenek a biztonsági előírásoknak és koruknak megfelelőek legyenek.

 

 


X