Shopkins - Kosárlakók

   

Nincs találat


Shopkins - Kosárlakók :

Az 1. évadban 150 db különböző Shopkins - Kosárlakók figurát gyűjthetsz össze, akik egy nagy, bevásárlásról szóló világban élnek. Egy fej káposzta, málna, doboz tej - rengeteg árucikk található meg a Shopkins - Kosárlakók figurák között.Egy fej káposzta, málna, doboz tej - rengeteg árucikk található meg a Shopkins - Kosárlakók figurák között.Egy kis vásárolgatás, kajálás, aztán egy jó film a moziban… Bármit is csináltok, a jó hangulat garantált, ha együtt a csajcsapat! Ismerkedj meg a legújabb Shoppies csajokkal és kis Shopkins barátaikkal, és indulhat a közös játék! A 3 emeletes bevásárlóközpontban minden Shopkins megtalálja a maga helyét. Az oldalán található lifttel pedig külön élvezet a szintek közti utazás. Ha pedig már nem játszol vele, könnyen és gyorsan összecsukható, így kis helyen is tárolható.A 3 emeletes bevásárlóközpontban minden Shopkins megtalálja a maga helyét. Az oldalán található lifttel pedig külön élvezet a szintek közti utazás. Ha pedig már nem játszol vele, könnyen és gyorsan összecsukható, így kis helyen is tárolható. Shopkins Happy Places , Otthon édes otthon, rendezd be velük a shopkins csajok rezidenciáját. 

CUTIE CARS – CUKI KOCSIK:

Végre már kapható a legújabb Shopkins Cuki Kocsik kisautók, kedvenceidet most már bárhová utaztathatod kedved szerint. A kisautók nagyon szépen kidolgozott színes mintás formákkal van ellátva, hogy a kedvenc kis kosárlakóid jól érezzék magukat utazás közben.

Itt vannak a Cuki kocsik, kedvenc Shopkins kosárlakóid kis autói, akikkel mindig vidáman telik az utazás. Ráadásul minden Cuki kocsi mellett a csomagban egy különleges Shopkins figurát is találsz.


X