INGYENES KISZÁLLÍTÁS 25000.-FT FELETTI RENDELÉSEKRE!

Puppy surprise-Mandy plüss mamakutya kölykökkel

-15%
AKCIÓ
Puppy surprise-Mandy plüss mamakutya kölykökkelPuppy surprise-Mandy plüss mamakutya kölykökkelPuppy surprise-Mandy plüss mamakutya kölykökkelPuppy surprise-Mandy plüss mamakutya kölykökkel
Like ItTweet It

Puppy surprise-Mandy plüss mamakutya kölykökkel

cikkszám: JPP42147
Normál kiszállítás: október 18 - október 20
12 990Ft
10 990Ft
KÉSZLETHIÁNY

Puppy surprise-Mandy plüss mamakutya kölykökkel:

Minőség: 1 osztály

Ajánlott: 3 éves kortól

Az anya kutya meglepetésszerűen kölykedzik le, így nem lehet tudni mennyi kölyökkutya található az anyakutya pocijában! Lepd meg gyermeked egy igazi meglepetéssel, a Puppy Surprise játékkal!
 
Az anyuka kutyus kicsomagolása után gyermeked megismerheti a kicsinyeket is, akiknek száma és megjelenése szintén meglepetés. Vajon 3, 4 vagy 5 kiskutyus születik majd?
 
Az anyuka kutyusok, valamint a kicsinyek sokfélesége lehetővé teszi, hogy gyermekednek lenyűgöző gyűjteményeket legyen. A hosszú bundája arra ösztönzi majd, hogy több órát fordítson a kismama megjelenésének gondozására és kreatív stílusára

Kolibri Játék Webáruház gyermek játékok kaphatóak,lányoknak,fiúknak, minden korosztály számára, kedvező áron és kedvező szállítási feltételekkel.  folyamatosan frissülő játékbolti kollekcióval várja, mesehősök, babák, babajáték, társasjátékok, akciós játékok akár ingyenes kiszállítással. a megrendelt játékokat 1-2 nap alatt kiszállítjuk. 

   

X