Na! Na! Na! Surprise: Meglepetés 2 az 1-ben Divatbaba 4. széria

-5%
AKCIÓ
Na! Na! Na! Surprise: Meglepetés 2 az 1-ben Divatbaba 4. szériaNa! Na! Na! Surprise: Meglepetés 2 az 1-ben Divatbaba 4. szériaNa! Na! Na! Surprise: Meglepetés 2 az 1-ben Divatbaba 4. széria
Like ItTweet It

Na! Na! Na! Surprise: Meglepetés 2 az 1-ben Divatbaba 4. széria

cikkszám: 571728E7C
Normál kiszállítás: december 7 - december 9
8 990Ft
8 540Ft
+ -

Na! Na! Na! Meglepetés 2 az 1-ben divatbaba és plüss pénztárca 4. széria (többféle):

Minőség: 1 osztály

Ajánlott: 3 éves kortól

Csöppenj bele egy teljesen új élménybe  a Na-Na! Na! Meglepetés 2 az 1-ben 4. szériájával. Nyisd ki a csomagot, hogy megtalálj egy igazi léggömböt. Használd a mellékelt szívószálat a léggömb felfújásához, majd pukkaszd ki a hihetetlen konfetti meglepetésért. Csomagold ki a léggömböt, hogy a meglepetéseket megpillanthasd, ami egy imádnivaló, állat témájú pénztárca és egy meglepi divatos ruha és cipőcske. Ezután csomagold ki a pénztárcát  és egy gyönyörű, puha, divatos babát találsz benne egyedi, nyomtatott részletekkel és gyönyörű hajjal. A baba teljesen mesés kinézetű, és soha is nem menne el sehová a kis pénztárcája nélkül.  Öltöztesd a babádat aranyos ruhájába és cipőjébe. Imádnivaló cipőjének még csoda finom illata is van! Tartalmaz egy címkét is a nevével, születésnapjával és egy kis leírással róla. A pénztárca tartalmaz egy aranyos, állat alakú csipeszt, amellyel a hátizsákhoz rögzítheted a tökéletes és neked való egyedi stílust.
 

Kolibri Játék Webáruház gyermek játékok kaphatóak,lányoknak,fiúknak, minden korosztály számára, kedvező áron és kedvező szállítási feltételekkel.  folyamatosan frissülő játékbolti kollekcióval várja, mesehősök, babák, babajáték, társasjátékok, akciós játékok akár ingyenes kiszállítással. a megrendelt játékokat 1-2 nap alatt kiszállítjuk. 

   

X