Enchantimals Varázslat a palotakertben játékszett

-8%
AKCIÓ
Enchantimals Varázslat a palotakertben játékszettEnchantimals Varázslat a palotakertben játékszettEnchantimals Varázslat a palotakertben játékszettEnchantimals Varázslat a palotakertben játékszettEnchantimals Varázslat a palotakertben játékszettEnchantimals Varázslat a palotakertben játékszettEnchantimals Varázslat a palotakertben játékszettEnchantimals Varázslat a palotakertben játékszett
Like ItTweet It

Enchantimals Varázslat a palotakertben játékszett

cikkszám: FDG01
Normál kiszállítás: december 6 - december 8
7 760Ft
7 130Ft
KÉSZLETHIÁNY

Enchantimals Varázslat a palotakertben játékszett:

Minőség: 1 osztály

Ajánlott: 4 éves kortól

Elevenítsd meg az Enchantimals karakterek varázslatos életét! A különleges babákkal a kislányok most egy virággondozási projekt közepébe csöppenhetnek, amelyet a palotakertben hajtanak végre a lányok. A színpompás virágokat a virágládába ültetik át, melyben házi kedvenceik is segítségükre lesznek.

Figura mérete: 15 cm

Kolibri Játék Webáruház gyermek játékok kaphatóak,lányoknak,fiúknak, minden korosztály számára, kedvező áron és kedvező szállítási feltételekkel.  folyamatosan frissülő játékbolti kollekcióval várja, mesehősök, babák, babajáték, társasjátékok, akciós játékok akár ingyenes kiszállítással. a megrendelt játékokat 1-2 nap alatt kiszállítjuk. 

   

X