Loko hajas baba kiegészítőkkel

-30%
AKCIÓ
Loko hajas baba kiegészítőkkelLoko hajas baba kiegészítőkkel
Like ItGoogle ItTweet It

Loko hajas baba kiegészítőkkel

cikkszám: LOKO-98452
9 990Ft
6 990Ft
+ -

Loko hajas baba kiegészítőkkel:

Legyél az anyukája az aranyos Loko hajas babának! A Loko hajas baba kiegészítőkkel bébije rózsaszín - kék - fehér - zöld, virágmintás ruhába öltözve várja, hogy gondoskodj Róla és elhalmozd Őt szereteteddel. Öltöztesd át a kislányt nyári ruhájába, fésüld meg hosszú szőke haját, készíts elbűvölő frizurákat számára, itasd meg a cumisüvegből, majd biliztesd meg Őt, hogy készen álljon egy kis mókázásra a tengerparton! Figyelj rá, hogy a baba még gyakran bepisil, ezért miután megitta innivalóját, gyorsan ültesd rá Őt a bilire! A csöppség könnyen ölelgethető, így akár alvás közben is magad mellé veheted.

A készlet tartalma: 1 db baba, 1 db ruha, 1 db bugyi, 1 db kalap, 1 db fésű, 1 db cumisüveg, 1 db bili. Élénk rózsaszín, kék, fehér és zöld színei, valamint virág mintái vidámságot sugároznak. Anyaga műanyag és textil. A baba mérete: 29 cm. A csomagolás mérete: 11 x 38 x 35 cm. 18 hónapos kortól ajánlott.

Kolibri Játék Webáruház gyermek játékok kaphatóak,lányoknak,fiúknak, minden korosztály számára, kedvező áron és kedvező szállítási feltételekkel.  folyamatosan frissülő játékbolti kollekcióval várja, mesehősök, babák, babajáték, társasjátékok, akciós játékok akár ingyenes kiszállítással. a megrendelt játékokat 1-2 nap alatt kiszállítjuk. 

   

X