Cry Babies - Varázskönnyek Magic Tears Fantasy házikó S2

-9%
AKCIÓ
Cry Babies  - Varázskönnyek Magic Tears Fantasy házikó S2Cry Babies  - Varázskönnyek Magic Tears Fantasy házikó S2Cry Babies  - Varázskönnyek Magic Tears Fantasy házikó S2
Like ItTweet It

Cry Babies - Varázskönnyek Magic Tears Fantasy házikó S2

cikkszám: IMC908592
Normál kiszállítás: december 6 - december 8
5 490Ft
4 990Ft
+ -

Cry Babies  - könnyes baba Magic Tears Fantasy meglepetés házikó

Ajánlott: 3 éves kortól

Minőség: 1. osztály

Megérkezett a legújabb kollekciója a bámulatos Cry Babies családnak. Ebben a mesés világban már számtalan bájos kis karaktert ismerhettek meg a gyerekek, most egy meglepetés karakter érkezett meg. Ezekben a színes házikókban aranyos állati motívumos pizsamákban lévő babákat találhatunk meg, akik mindegyike elképesztően aranyos. Természetesen a meglepetés csomagban a baba mellé egy kedves kis kiegészítő is tartozik, de az hogy melyik kisállatka lapul a csomagban, meglepetés. A babák vízzel felöltve sírni is tudnak, így a játékélmény még szórakoztatóbb lesz. 
Jellemzői:
-babával és kiegészítővel

Az ár egy termékre vonatkozik, mivel meglepetés ezért véletlenszerűen küldjük. 

Kolibri Játék Webáruház gyermek játékok kaphatóak,lányoknak,fiúknak, minden korosztály számára, kedvező áron és kedvező szállítási feltételekkel.  folyamatosan frissülő játékbolti kollekcióval várja, mesehősök, babák, babajáték, társasjátékok, akciós játékok akár ingyenes kiszállítással. a megrendelt játékokat 1-2 nap alatt kiszállítjuk. 

   

X