INGYENES KISZÁLLÍTÁS 25000.-FT FELETTI RENDELÉSEKRE!

Cicciobello Puszit adó Baba

-4%
AKCIÓ
Cicciobello Puszit adó BabaCicciobello Puszit adó BabaCicciobello Puszit adó BabaCicciobello Puszit adó BabaCicciobello Puszit adó Baba
Like ItTweet It

Cicciobello Puszit adó Baba

cikkszám: CCB35000
Normál kiszállítás: szeptember 20 - szeptember 22
11 500Ft
10 990Ft
+ -

Cicciobello Puszit adó Baba:

Megérkezett a Ciccobello legújabb terméke! A csodálatosan elragadó baba csak arra vár, hogy megnevettesd, megismerd és eláraszd a szeretetteddel és odafigyeléseddel, mindezt rengeteg puszival hálálja meg, mire vársz? próbáld csak ki! Ha a babát a magasba emeled, máris kacag, akárcsak egy igazi kisbaba. Öleld át, tedd az arcodhoz közel, és máris egy hosszú puszit kapsz. Gondoskodj róla a dobozban található kiegészítők segítségével, hogy mindent megadhass új kedvencednek.

A baba mérete 30 cm. A puszit adó Cicciobello haja fésülhető, szeme lecsukódik, a különleges szenzoroknak köszönhetően reagál a közelségedre. A kék színű bodyt Cicciobello felirat díszíti mókás figurákkal.

A puszit osztó Cicciobello babát 3 éves kortól ajánljuk.

   

Kolibri Játék Webáruház gyermek játékok kaphatóak,lányoknak,fiúknak, minden korosztály számára, kedvező áron és kedvező szállítási feltételekkel.  folyamatosan frissülő játékbolti kollekcióval várja, mesehősök, babák, babajáték, társasjátékok, akciós játékok akár ingyenes kiszállítással. a megrendelt játékokat 1-2 nap alatt kiszállítjuk. 

   

X